Oferte de neratat de Black Friday la Lidl. Multe produse îndrăgite de români au reduceri colosale

Știri interne

Informaţie pentru toţi clienţii LIDL! Se aplică imediat când plăteşti în orice magazin

Informaţie pentru toţi clienţii LIDL! Se aplică imediat când plăteşti în orice magazin

Informația momentului pentru toți clienții Lidl! Retailerul plănuiește o mare schimbare pentru toți clienții săi din România. Această nouă modificare îi va ajuta foarte mult pe cumpărători!

Lidl a anunțat o importantă schimbare pentru clienții săi de pe piața românească. Retailerul pregătește un nou serviciu, mai precis, o nouă modalitate a achita produsele mai rapid la casele din magazinele sale.

Lidl Pay este asemănător aplicațiilor oferite de bănci. Însă, spre deosebire de acestea, plata cu cardul înregistrat în Lidl Pay poate fi sincronizată cu scanerea codului QR din aplicația Lidl Plus. Ce câștigă din asta cumpărătorii? Retailerul anunță că astfel ei vor beneficia de mai multe reduceri.

Mai exact, atunci când scanezi codul QR pentru a obține reduceri la casa de marcat, ai opțiunea de a efectua și plata produselor respective în același timp. Pentru a folosi funcția Lidl Pay, este necesar să ai activată conexiunea NFC pe telefonul tău mobil.

Retailerul anunță că „Lidl Pay este metoda de plată oferită de Lidl Plus pentru a plăti la magazinele Lidl și/sau în Lidl E-Mobilitate”. Tot pe website-ul retailerului ni se explică și cum se folosește și cum se activează acest nou serviciu.

„Utilizarea este foarte simplă: introduceți detaliile cardului dvs. de credit/debit în secțiunea “Portofelul meu” din bara de file din partea de jos a ecranului principal sau din meniul Mai mult”, anunță pe site reprezentanții Lidl”.

Cum se activează acest serviciu

Pe website-ul Lidl suntem informați că în primul rând trebuie să descărcăm aplicația. Tot aici, ni se oferă îndrumări precise pentru acest prim pas.

Al doilea pas este cel al introducerii datelor unui card, cu care vom achita produsele în supermarket.

Următorul pas este confirmarea noii înregistrări prin aplicația bancară, printr-o autentificare cu doi factori.

„Pentru a introduce datele cardului dvs. trebuie să accesați “Portofelul meu” din bara de jos sau în meniul Mai multe și să introduceți datele cardului dvs. urmând pașii de înregistrare.

Vi se va cere să confirmați înregistrarea cardului dvs. în Lidl Pay prin intermediul băncii dvs., prin intermediul unei autentificări cu 2 factori.

Trebuie să confirmați o tranzacție de 0,00RON pentru a finaliza înregistrarea cardului în Lidl Plus. În unele cazuri, în funcție de banca dvs.sumă poate varia (de exemplu, 0,90RON); cu toate acestea, veți fi rambursat imediat după finalizarea înregistrării în Lidl Pay”, anunță retailerul german.

Despre istoria acestui lanţ de magazine

Lidl este un lanț de magazine de tip discount fondat în Germania, operat de concernul Lidl Stiftung & Co. KG cu sediul în orașul Neckarsulm. Lidl deține peste 10.000 de magazine la nivel internațional.

Magazinul Lidl a fost fondat în anii ’30 de către familia Schwarz, numele inițial fiind Schwarz Lebensmittel-Sortimentsgrosshandlung. În anul 1973 a fost construit primul magazin tip modern la Ludwigshafen care se mai găsește și în ziua de astăzi, după modelul Aldi.

În 1930, Josef Schwarz a devenit un partener al lui Lidl, creând angroul Südfrüchte Co. & Lidl, care la început comercializa doar fructe. Acum este un lanț de magazine de tip discount.

În 1977, Josef Schwarz și Dieter Schwarz au creat Lidl & Schwarz, forma modernă a lanțului de magazine din prezent, care este acum răspândit în multe țări.

Continue Reading
To Top