Știri interne

Cum își dorea să fie înmormântată Natașa Raab

Cum își dorea să fie înmormântată Natașa Raab

Nimeni nu știe ce urmează după moarte, dar Natașa Raab își dorea să părăsească lumea, din spusele apropiaților. Actrița ducea în spate o luptă grea din cauza unei boli necruțătoare și își imagina deja momentul în care va spune „adio” pentru totdeauna! Totodată, știa cum va arăta înmormântarea ei, dar și ce haine va purta… Iată detaliile!

Victoria Velea, cea care a îngrijit-o până în ultimul moment, a relatat că Natașa Raab nu mai dorea să trăiască. Era absentă, iar singurele plăceri rămase erau legate de coafarea și machiajul său, precum și de mâncare:

„Natașa a murit ieri, la ora 15.00, în casa mea din Băilești, o luasem acolo, în urmă cu doi ani, ca să o pot îngriji permanent. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic, ea suferea de o boală neurologică foarte gravă, nu mai putea nici coborî din pat, iar, în ultima lună, mai exact după ziua ei de naștere, nu mai putea spune mai nimic, decât ”Vreau apă!”. Nu-și mai dorea să mai trăiască. Era absentă de la tot, o mai înveseleam eu, dar nu-și mai dorea nimic.

Îi mai rămânea plăcerea de a o coafa și de a o farda, a fost cochetă până în ultima clipă a vieții, dar și de a mânca, îi făceam mereu mâncărică de pui. Ea mă alinta ”mamina”. Am fost foarte apropiate, ca două surori. Mi-este foarte rău acum, stau pe pastile, de când a murit. Parcă o văd mereu prin casă, ne-am legat foarte mult, în acești ani, care au fost foarte grei și pentru mine, dar și pentru ea”.

Actrița își imagina cum va arăta și ce haine va purta când va spune „adio” pentru totdeauna

Natașa Raab prevăzuse moartea și-și exprimase dorința de a fi înmormântată într-o rochie specifică. Victoria a dezvăluit că actrița dorea să fie înmormântată într-o rochie cu buline, dar aceasta era prea mică pentru ea. Victoria a achiziționat în schimb un costum nou, în culori discrete, negru și gri:

„Ea mai încerca să-mi vorbească despre moarte, dar nu am lăsat-o, voia să o îmbrac într-o rochie cu buline, mai veche, pe care o avea de când era tinerică, de pe vremea când era fotomodel, dar nu îi mai venea, îi era prea mică. I-am cumpărat eu însă un costumaș nou, cu negru și cu gri. Acum mergem la capela din Craiova, unde a fost depus sicriul, preotul ne-a spus că mâine va avea loc înmormântarea, aici, la Craiova”, ne-a mai declarat Victoria Velea, pentru Playtech Știri.

Continue Reading
To Top