Știri interne

Natașa Raab suferea de o boală cruntă. Nu mai putea merge, nu mai putea pronunța cuvinte. O mare tristețe a însoțit-o toată viața

Natașa Raab suferea de o boală cruntă. Nu mai putea merge, nu mai putea pronunța cuvinte. O mare tristețe a însoțit-o toată viața

Natașa Raab, cu o carieră de peste 35 de ani pe scenă, cunoscută și pentru rolul bunicii din reclama „Prea bun, prea ca la țară” fusese diagnosticată cu Parkinson în urmă cu 3 ani și suferea de o boală autoimună.

Actrița avea 70 de ani și a murit, luni, lăsând lumea cinematografică mai săracă. Boala cruntă de care suferea îi afectase vorbirea și memoria.

Natașa Raab a vorbit deschis despre lupta ei cu această boală la începutul anului trecut.

„Am Parkinson atipic, tremur foarte rău, nu pot nici să merg, de-abia vorbesc, nu mai pot pronunța deloc cuvintele. Iau tratament, însă boala aceasta nu se vindecă. Nu pot să mai filmez, profesional nu știu ce aș mai putea face”, declara actrița într-un interviu acordat Impact.ro.

Actrița de teatru și film rămăsese singură în 2019, când soțul ei, medicul Val Guțul, a fost răpus de cancer la vezică. De atunci, viața actriței a fost un calvar.

„Am rămas a nimănui. Doamne, soțul meu, Val DR. Guțul m-a lăsat singură, a nimănui. Vreau să mor și eu! Avea doar 66 de ani!!!”, scria atunci Natașa Raab. Actrița, care era extrem de atașată de soțul ei, a suferit ani în șir fiindcă a rămas singură.

De asemenea, actrița a suferit foarte mult din cauză că nu a avut copii. Diagnosticată cu o formă de cancer, Natașa Raab a fost nevoită să treacă printr-o operație de extirpare a uterului.

„Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie. Imediat după aceea a venit moda cu inseminările in vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini”, a spus actriţa la gala Premiilor Gopo din 2017.

Continue Reading
To Top