Știri interne

Prognoza meteo 24 octombrie – 20 noiembrie 2023. Meteorologii anunţă ploi şi temperaturi neobişnuite

Prognoza meteo 24 octombrie – 20 noiembrie 2023. Meteorologii anunţă ploi şi temperaturi neobişnuite

Prognoza meteo 24 octombrie – 20 noiembrie 2023 arată că vremea aduce, în următoarele săptămâni, ploi puternice, dar şi temperaturi neobişnuite.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, în perioada 24 octombrie – 20 noiembrie 2023.

Prognoza meteo pentru săptămâna 23 – 30 octombrie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, cu precădere în regiunile sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordice și
local în cele centrale, deficitar în sud-estul teritoriului, în timp ce în rest cantitățile de precipitații se vor situa în limite normale pentru această săptămână.

Prognoza meteo pentru săptămâna 30 octombrie – 6 noiembrie 2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, mai ales în regiunile sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în majoritatea regiunilor, cu precădere în cele vestice, nordice și centrale.

Prognoza meteo pentru săptămâna 6 – 13 noiembrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toată țara. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în vestul, nordul, centrul și estul teritoriului, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

Prognoza meteo pentru săptămâna 13 – 20 noiembrie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință de excedent în jumătatea de vest a teritoriului, în timp ce în rest regiumul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Continue Reading
To Top