Femeia peste care a căzut sinucigașa de la Unirii a murit la spital

Știri interne

Femeia peste care a căzut contabila de la Unirii a murit la spital

Femeia peste care a căzut contabila de la Unirii a murit la spital

Femeia de 60 de ani peste care a căzut miercuri o contabilă care a vrut să se sinucidă, aruncându-se de la etajul 5 al unui bloc situat pe Bulevardul Unirii, a murit la spital.

Femeia peste care a căzut sinucigașa de la Unirii a murit la spital, a anunțat România TV.

Vă reamintim că o femeie în vârstă de 43 de ani s-a aruncat miercuri dimineață de la etajul cinci al unui bloc de pe Bulevardul Unirii nr 15, din centrul Capitalei. Doar că aceasta a căzut peste o altă femeie în vârstă de 60 de ani care trecea pe trotuarul de lângă bloc. Ambele femei au fost rănite, însă cel mai grav era femeia de 60 de ani.

”La data de 25 octombrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 14 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 08.50, cu privire la precipitarea unei persoane, de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 4. Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au constatat că, în cădere, persoana care s-a precipitat, o femeie în vârstă de 43 de ani, ar fi căzut peste o altă femeie, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa pe trotuarul pietonal”, a transmis Poliţia Capitalei.

Inițial, polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, însă acum după moartea femeii sinucigașa va fi cercetată pentru omor din culpă.

Continue Reading
To Top