Știri interne

Test de inteligență pentru geniile cu vedere ageră! Descoperă ce număr se ascunde în spatele dungilor albe și negre. 99% dintre oameni greșesc

Test de inteligență pentru geniile cu vedere ageră! Descoperă ce număr se ascunde în spatele dungilor albe și negre. 99% dintre oameni greșesc

Astăzi îți propunem un nou test de inteligență care îți va pune la încercare spiritul de observație și atenția la detalii. Tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție imaginea de mai sus și să descoperi ce număr se ascunde în spatele dungilor albe și negre.

Test de inteligență pentru geniile cu vedere ageră! Testul de astăzi este diferit față de cele cu care te-am obișnuit până acum și asta pentru că are un grad de dificultate puțin mai mare.

Test de inteligență pentru geniile cu vedere ageră!

Până acum, 99% dintre internauții care au încercat să rezolve acest test au greșit așa că te sfătuim să te concentrezi.

Dacă ai reușit să rezoli acest test, te felicităm! Dacă nu te ajutăm noi, însă pe viitor trebuie să rezolvi cât mai multe astfel de provocări astfel încât să îți antrenezi spiritul de observație și atenția la detalii.

Nu o să te mai ținem pe jar și o să îți dezvăluim că răspunsul corect este: 3452839.

Testele IQ există de peste un secol. Ele au apărut inițial în Franța pentru a ajuta la identificarea elevilor care aveau nevoie de ajutor suplimentar la școală.

Ulterior, guvernul SUA a folosit versiuni modificate ale acestor teste în timpul Primului Război Mondial. Liderii forțelor armate știau că dacă oameni necalificați vor intra în luptă acest lucru ar putea fi periculos. Așa că au folosit testele pentru a ajuta la găsirea candidaților calificați. Armata continuă să facă acest lucru chiar și în ziua de astăzi.

În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:

IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;

IQ între 131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;

IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;

IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;

IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență;

IQ între 91 și 100 – în jur de 25% din populația lumii deține un astfel de rezultat;

IQ între 81 și 90 – deși este puțin sub medie, acest rezultat le va oferi oamenilor posibilitatea de a lucra în domenii precum agricultura;

IQ între 71 și 80 – în acest caz vorbim deja despre mici probleme. Astfel de persoane vor putea înțelege doar noțiuni elementare.

Continue Reading
To Top