Știri interne

Ce cuplu s-a format după participarea la America Express! Cine sunt concurenții din noul sezon care au fost surprinși sărutându-se pasional!

Ce cuplu s-a format după participarea la America Express! Cine sunt concurenții din noul sezon care au fost surprinși sărutându-se pasional!

Concurenții au venit din America Express mai încrezători, cu noi limite, dar și îndrăgostiți! Doi dintre ei au fost surprinși sărutându-se în mașină, în urmă cu doar o zi. Chiar dacă nimeni nu se aștepta la acest lucru, se pare că experiența America Express a format și un cuplu de senzație în showbiz-ul românesc! Iată despre cine este vorba!

Competiția America Express a venit cu multe experiențe frumoase, dar și grele, pentru toți concurenții care au acceptat această provocare. Însă, pentru alții s-a terminat mai frumos decât ar fi crezut. Doi concurenți s-au îndrăgostit unul de celălalt, iar acum formează cel mai fresh cuplu din showbiz-ul românesc!

În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, Laura Giurcanu și Aris Eram formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc! În urmă cu doar o zi și, implicit, la câteva luni de la terminarea filmărilor pentru noul sezon, cei doi au fost surprinși de paparazzii cancan.ro sărutându-se pasional în mașină, astfel că nu mai există nciiun dubiu că între ei ar putea să fie doar o simplă prietenie.

Se pare că în ciuda experiențelor grele pe care le-au trăit amândoi în America Express, au reușit să vadă partea bună a situației și au dat frâu liber sentimentelor. Nu se știe când a început povestea lor de dragoste, însă este cert că formează unul dintre cele mai surprinzătoare cupluri din showbiz-ul românesc!

Laura Giurcanu, în vârstă de 26 de ani, și Aris Eram, în vârstă de 20 de ani, par mai îndrăgostiți ca niciodată și își petrec timpul împreună, semn că dragostea plutește în aer în jurul lor!

Continue Reading
To Top