Știri interne

Alertă! 12 copii au fost răniți grav în București

Alertă! 12 copii au fost răniți grav în București

Este haos în București! Un incident îngrozitor s-a produs în urmă cu puțin timp! Un tobogan de copii s-a răsturnat, sămbătă dujpă amiază, la Oktoberfest. A fost nevoie de intervenția mai multor echipaje de medici, iar mai multe ambulanțe au ajuns deja la fața locului!

Un incident îngrozitor a pus viața mai multor copii în pericol, la Oktoberfest. Un tobogdan s-a răsturnat sâmbătă, în cadrul evenimentului, și au fost implicați 12 copii. Trei copii au nevoie de îngrijiri medicale, după ce toboganul pe care se aflau a fost luat de vânt.

Martorii au dezvăluit că toboganul era ancorat cu doar câteva cărămizi, motiv pentru care a fost luat de vânt, iar astfel s-a răsurnat. Oamenii au alergat imediat să îi scoată pe copii de sub toboganul gonflabil. Din primele informații, trei copii au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care unul și-a rupt o mănă, altul a suferit contuzii, iar altul a suferit un atac de panică.

4 copii au fost răniți la Oktoberfest în București

La scurtă vreme după incident, George Epurescu, Prim-vicepreședinte at Federația Sindicala Hermes, a spus pe Facebook:

„Piața Constituției, OktoberFest – un tobogan gonflabil mare a fost luat de vânt cu tot cu copiii care se jucau. 3 copii răniți. Ancorarea era făcută cu câteva cărămizi, o rafală de vânt mai puternica a răsturnat practic tot ansamblul”.

Așadar, se pare că problema a fost ancorarea toboganului gonflabil și faptul că organizatorii nu au ținut cont de posibilitatea condițiilor meteo nefavorabile.

Știre în curs de actualizare

Continue Reading
To Top