Fiica lui Nicolae Guță a ajuns pe masa de operație. Verdictul medicilor

Media/TV

Fiica lui Nicolae Guță a ajuns pe masa de operație. Verdictul medicilor

Fiica lui Nicolae Guță a ajuns pe masa de operație. Verdictul medicilor

Nicoleta Guță, fiica cea mare a lui Nicolae Guță, s-a operat! Cântăreața a fost nevoită să apeleze la chirurg din cauza unei probleme de sănătate mai vechi. Cum se simte acum și care e starea ei după intervenția pe care a efectuat-o.

Dacă în urmă cu doar câteva luni anunța la Antena Stars că are ceva probleme de sănătate, căci se confruntă cu o situație mai delicată la nivelul nasului, acum Nicoleta Guță s-a operat și a scăpat de ceea ce o deranja.

Nicoleta Guță a ajuns pe masa de operație!

Fiica cea mare a lui Nicolae Guță a avut în trecut o problemă cu sinusurile, iar pentru aceasta s-a operat, însă nici după operație situația nu a fost mai diferită. Medicii nu au realizat atunci intervenția așa cum ar fi trebuit, iar acestea i-a apărut un chist, ceea ce i-a adus cântăreței un disconfort. Astfel, respira destul de greu și totodată imunitatea ei scăzuze destul de mult.

Pentru că nu a mai vrut să aștepte prea mult, Nicoleta Guță a decis în urmă cu puțin timp să facă din nou o operație, care de această dată a fost cu succes. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe cântăreață, iar artista ne-a spus că se simte foarte bine după intervenția făcută.

”Da, am făcut operația, mulțumesc lui Dumnezeu. Mă simt foarte bine acum. A fost o intervenție de deviație de sept, aveam un chist acolo, dar totul s-a rezolvat cu bine. Am făcut operația la noi în România, la București. Chiar sunt foarte bine”, a spus Nicoleta Guță pentru Spynews.ro.

Ce interdicții a avut Nicoleta Guță după operație

Ca la orice altă operație, au existat și interdicții după intervenție. Astfel, Nicoleta Guță spune că recuperarea nu a fost tocmai grea. Ea mărturisește că timp de două săptămâni nu a avut voie să cânte, însă în rest nu i s-a interzis să facă altceva.

Ea mărturisește acum că vrea să revină în muzică și cât de curând va lansa o nouă piesă, după o perioadă mai îndelungată în care a stat departe de lumina reflectoarelor și a ales să fie mai retrasă de la viața mondenă.

”Recuperarea a fost foarte ușoară, nu am avut nicio problemă. Două săptămâni am avut repaus vocal, iar în rest nimic, chiar am avut o operație foarte ușoară. Vreau acum să revin la muzică din nou, am și o melodie pe care trebuie să o lansez, cred că săptămâna care vine o filmez, iar cum e gata clipul, o lansez”, a mai zis cântăreața.

Continue Reading
To Top