Știri interne

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Marte în Scorpion, timp de o lună este total interzis să faci asta

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Marte în Scorpion, timp de o lună este total interzis să faci asta

Marte ne aduce puterea de a face cu hotărâre, cu forță lucruri. E vorba de transformare, procesare, alchimizare, măcinare, transmutare a lucrurilor dificile, toxice, în aspecte pozitive. Ne extragem lecțiile, eliminăm viciile, înțelegem cauzele.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Până pe 24 noiembrie 2023, ne aflăm sub influența tranzitului marțian, planeta fiind acum în zodia Scorpion. Ce e bine să facem și să nu facem timp de o lună?

Pentru unii, acest proces poate fi răscolitor, dureros și avem puterea de a vedea unde greșim, ce ține de noi să facem pentru a elimina din viața noastră lucrurile toxice. Marte este răspunzător de o forță interioară, morală și energetică prin care putem face niște schimbări. E cea mai bună perioadă pentru a renunța la alcool, la tutun, la sare, la dulciuri. De asemenea, putem renunța la persoanele nepotrivite din viața noastră, la situațiile toxice, neplăcute, spune Camelia Pătrăşcanu în fanatik.ro.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Pentru Berbeci, tranzitul marțian e absolut minunat pentru a elimina acele colaborări sau conduite care îi fac să piardă bani, energie. Poate fi vorba de afaceri mai mult, căci e pe axa prosperității acest aspect, dar implică și relațiile ori colaborările. Trebuie să renunțe la lucrurile care nu îi ajută să prospere.

Taurii au vizate relațiile personale. Trebuie să fie mai corecți față de ei înșiși când recunosc ce fac bine și ce fac rău. Marte le cere să fie mai clari, mai limpezi, mai tranșanți în legătură cu propriile lor acțiune, să nu ceară celorlalți mai mult decât dau ei.

Gemenii au un Marte în Scorpion mobilizator. E vorba de muncă, dar și de alte activități pe care le fac. Își dau seama că e dificil să facă anumite lucruri pe care și le-au propus. Trebuie să se implice în aspecte pe care au vrut să le evite ori pe care le-au amânat. Chiar dacă au ajutor, e important ca și ei să se implice.

Pentru Raci, este un Marte care vizează relațiile afective, curajul de a-și spune sentimentele, ce simt, ce trăiesc. Acolo unde sunt probleme, pot cere ajutor, mai ales până pe 30 octombrie. În relația cu copiii, mulți Raci sunt prudenți și e bine să pună întrebări pertinente. Unele lucruri se rezolvă nu dând sfaturi direct, ci punând întrebări.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Pentru Lei, Marte poate aduce multă mobilizare în casă și cămin. Poate fi vorba de mobilizarea proprie pentru a rezolva lucruri gospodărești. E destul de mult deranj, chiar dacă e un context bun, întâmplat cu ceva timp în urmă, un bun moștenit de exemplu de care trebuie să se ocupe.

Fecioarele au un Marte bun pentru investigații, indiferent ce și-au propus să facă. Așa că mintea e foarte bine dinamizată de acest tranzit. Știu să se ajute cu diverse persoane și cam rezolvă multe lucruri, insistând, întrebând, răscolind lucrurile. Se pot înregistra progrese admirabile în special după 15 noiembrie 2023.

Horoscop noiembrie 2023. Care sunt zodiile care vor fi fericitele luni. Camelia Pătrășcanu dezleagă tainele Universului
Balanțele au un Marte dornic de câștig, foarte bun în a vedea ce funcționează și ce nu. Nu vor să cheltuiască energie deloc în plus și pentru ce nu merită. Au un fler fantastic în afaceri sau, în general, în tot ce vor să realizeze.

Pentru Scorpioni, Marte în semnul lor zodiacal aduce foarte bună energie și mobilizare energetică pentru a rezolva diverse lucruri. Sunt într-o formă foarte bună, tocmai de aceea au puterea să se analizeze. Sunt în contact cu conștiința lor, cu sufletul lor. Știu bine ce vor și unde vor să ajungă.

Citeste mai mult pe fanatik.ro.

Continue Reading
To Top