Știri interne

10 ADEVARURI DUREROASE despre Scorpion

10 ADEVARURI DUREROASE despre Scorpion

Fiecare semn zodiacal are partile sale negative. Descopera cele 10 adevaruri ascunse despre nativul Scorpion!

10 adevaruri dureroase despre Scorpion:

1. IMPRUDENT

Scorpionul se baga in viata ta de multe ori fara masura. Ii place sa stie tot despre tine si nu ii este niciodata rusine sa te intrebe despre cele mai intime secrete.

2. NERVOS

Scorpionul se enerveaza foarte repede. Poate trece de la a te lauda la a te jigni intr-o singura secunda.

Nu este atent deloc la cuvintele pe care le foloseste si tinde sa ridice tonul pentru a-ti acoperi vocea, atunci cand aveti un conflict de idei.

3. CICALITOR

Scorpionului ii place sa te enerveze si o face cu zambetul pe buze. Se leaga de defectele tale si te lasa de multe ori mut de uimire in fata glumelor sale neavenite.

4. AGRESIV FIZIC

Scorpionul poate ajunge la agresivitate fizica atunci cand considera ca este profund jignit sau tepuit. Ii pare rau dupa ce sare calul, dar isi da seama ca a gresit prea tarziu.

5. RAZBUNATOR

Scorpionul se razbuna extrem de inteligent. Nu iti face un rau direct ci iti ia ce ai mai bun: prieten, imaginea, ideile. Ii place sa te sape astfel incat sa simti pe propria ta piele tot raul pe care i l-ai pricinuit.

6. INVIDIOS

Scorpionul este invidios pe succesul altora. Nu ii place deloc cand cineva ajunge mai sus decat ei din punct de vedere profesional.

Ii place sa bage bete in roate pentru a-si slabi adversarul. Nu ii convine cand un coleg de munca este laudat in prezenta sa deoarece considera ca el ar merita mai multe aprecieri.

7. AUTODISTRUCTIV

Scorpionul se ingroapa de unul singur. Acesta se afunda in vicii si nu stie cand sa se opreasca. Daca are sufletul ranit, nu ezita sa isi inece amarul in bautura.

Isi poate face mult rau nestiind cum sa isi gestioneze slabiciunile precum alcoolul sau tutunul ori orice alta adictie.

8. SUSCEPTIBIL PANA LA CER SI INAPOI

Scorpionul te va scana din primul minut. Va sti aproape totul despre tine dintr-o singura privire. Te va suspecta de lucruri pe care te straduiesti sa le ascunzi chiar cu talent actoricesc. Cu alte cuvinte, ti-ai cam gasit nasul.

ADEVARURI DUREROASE DESPRE SCORPION: 9. MANIPULATOR

Acest nativ stapaneste de minune arta manipularii. Te imbrobodeste pana esti de acord cu el. Castiga foarte usor publicul de partea sa datorita carismei sale fara de pereche.

Stie cand sa zambeasca, cand sa spuna o glumita care sa starneasca hohote de ras, dar mai ales cand sa te captureze in mrejele sale.

10. FACE ACTIUNI NECUGETATE

De multe ori, cand este disperat, este in stare de lucruri aflate la limita legii pentru a supravietui.

Fiind extrem de egoist, nativul Scorpion va lupta cu toate armele pentru a-i fi bine.

Continue Reading
To Top