Florin Avram a murit

Media/TV

Colegul nostru a murit. Dumnezeu sa-l ierte!

Colegul nostru a murit. Dumnezeu sa-l ierte!

Lumea presei din România este în doliu! Un jurnalist cunoscut și îndrăgit s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani. A fost un tată și soț model. Familia este devastată de durere în urma pierderii.

Lumea presei din România este în doliu, în urma decesului unui iubit și respectat jurnalist.

Un jurnalist a murit

Florin Avram, cunoscutul jurnalist de la Radio Top 91, a murit brusc la vârsta de doar 54 de ani, lăsând în urma sa tristețe.

Născut la 1 aprilie 1969, Florin Avram a dedicat mai mult de 30 de ani serviciului public prin intermediul Radio Top 91, începând din momentul înființării postului de radio în anul 1991.

Jurnalistul a deținut funcția de coordonator al departamentului de știri și a fost vocea care a livrat informații esențiale și actuale în casele sucevenilor. Florin Avram era apreciat pentru profesionalismul și devotamentul său față de jurnalism, contribuind semnificativ la transparența și informarea locală.

Redacția Radio Top Suceava a emis un comunicat oficial pentru a-și exprima profundul regret și pentru a omagia memoria lui Florin Avram.

”Radio Top Suceava deplînge moartea fulgerătoare a celui care a fost Florin Avram. Florin, care a împlinit 54 de ani pe 1 aprilie, a murit în noaptea de 7 spre 8 noiembrie 2023, fără ca nimic să fi anunțat acest lucru. Florin a lucrat ca redactor de știri la Radio Top încă de la înființarea postului de radio, pe 6 decembrie 1991. Florin a fost un foarte bun coleg, iar mărturie în acest sens pot depune zecile de oameni care de-a lungul timpului au lucrat la postul nostru de radio. Florin a fost un om serios, care și-a văzut de fiecare dată de treaba lui. Pe lîngă activitatea la Radio Top, Florin Avram a avut o contribuție semnificativă și la redactarea săptămînalului Jupânu`. Radio Top regretă profund pierderea unui coleg deosebit, iar golul lăsat de el este greu de crezut ca va putea fi acoperit. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Radio Top Suceava.

Florin Avram a fost un tată și soț model

În afară de cariera sa jurnalistică, Florin Avram era un om de familie și lăsa în urmă soția și un băiat. Această veste a adus durere și tristețe în comunitatea sa și în rândul celor care l-au cunoscut.

Florin Avram va rămâne numai o amintire în sufletele celor ce l-au cunoscut și apreciat de-a lungul anilor.

Continue Reading
To Top