Se oprește URGENT alimentarea cu apă caldă. Lista sutelor de blocuri pe avarie

Economic

Se oprește URGENT alimentarea cu apă caldă. Lista sutelor de blocuri pe avarie

Se oprește URGENT alimentarea cu apă caldă. Lista sutelor de blocuri pe avarie

Compania Municipală Termoenergetica București explică, în cadrul unui comunicat, că sistarea furnizării agentului termic pentru apă și căldură este necesară pentru integrarea porțiunilor de conductă înlocuită în șantierele deschise pentru două obiective POIM.

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunță, luni, că furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură, pentru un număr de aproximativ 220 de blocuri din zona Bulevardului Mihai Bravu, va fi sistată până în data de 17 noiembrie 2023, ora 23.00, pentru integrarea porțiunilor de conductă înlocuită în șantierele deschise pentru două obiective POIM, pe Magistrala 2 Sud.

Este vorba de prima etapă a lucrărilor pentru reabilitarea sistemului de termoficare – LOTUL 1, coordonate de Primăria Municipiului București (PMB) în cadrul proiectului finanțat cu fonduri europene prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), respectiv tronsonul amplasat pe Șoseaua Mihai Bravu în zona cuprinsă între străzile Răcari și Laborator (lucrări în cadrul Obiectivului 1 ) și în zona Spitalului Victor Babeș (lucrări în cadrul Obiectivului 4).

În cadrul Obiectivului 1 au fost înlocuiți, în această etapă, aproximativ 550 de metri din conducta cu diametrul de 900 de mm, iar prin lucrările desfășurate în cadrul Obiectivului 4 au fost înlocuiți aproximativ 650 de metri din conducta cu diametru de 700 de mm.

Conducta Magistralei 2 Sud a fost pusă în funcțiune în anul 1975, această zonă de rețea având aproape 50 de ani de funcționare. Obiectivele 1 și 4 din POIM sunt deosebit de importante, deoarece prin aceste șantiere se realizează lucrări de modernizare a conductelor ce asigură alimentarea cu agent termic a punctelor termice din Sectorul 2, pe tronsonul cuprins între CTE Sud și Bulevardul Energeticienilor, Șoselele Mihai Bravu, Ștefan cel Mare și Șoseaua Fundeni.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren.

Continue Reading
To Top