De unde provin mezelurile preferate ale Românilor de la LIDL! Surpriza pe care retailerul german le-a făcut-o clienților săi

Economic

De unde provin mezelurile preferate ale Românilor de la LIDL! Surpriza pe care retailerul german le-a făcut-o clienților săi

De unde provin mezelurile preferate ale Românilor de la LIDL! Surpriza pe care retailerul german le-a făcut-o clienților săi

Românii adoră mezelurile de la LIDL deoarece raportul calitate preț este unul foarte bun, însă puțini sunt cei care știu de unde provin produsele lor preferate pentru care de multe ori se bat la rafturi.

De unde provin mezelurile preferate ale Românilor de la LIDL! Foarte mulți clienți LIDL spun că nu știu de unde provin mezelurile pe care le cumpără, însă, ce îi atrage este în primul rând, gustul și în al doilea rând, prețul.

De unde provin mezelurile preferate ale Românilor de la LIDL!

La LIDL, românii au o gamă foarte variată de mezeluri care provin atât din țara noastră, cât și din străinătate. De exemplu, mezelurile de la Cămara Noastră provin din România, în timp ce produsele de la Pikok sunt din Cehia sau Polonia. totodată, românii mai găsesc la raft și produse de la Dulano, iar brandul provine din Germania.

“Toate aceste preparate din carne, dar și multe altele îți stau la dispoziția sub marca Pikok. Alege-le pentru sendvișuri sau aperitive ori pentru o masă de prânz preparată rapid”, se arată pe site-ul Lidl, la secțiunea de mezeluri.

Potrivit reprezentanților LIDL, mezelurile provenite din România sunt produse într-o fabrică din Cluj. De altfel, foarte multe dintre produsele proprii ale lanțurilor de magazine provin de la noi din țară.

“Colaborăm cu cei mai importanți retaileri în domeniu și producem cu mult drag produsele pe care cu siguranță le cunoașteți deja, precum PIKOK, Cămara Noastră și BARONI pentru LIDL (…)”, au declarat reprezentanții companiei, potrivit Antena3CNN.

Mai mult, dacă vei intra pe site-ul Lidl vei găsi menționat faptul că produsele Cămara Noastră sunt 100% românești.

“Din dragoste pentru tot ce este autentic românesc, am bătut țara în lung și-n lat și am căutat rețete originale după care să creăm cele mai bune produse românești.

Am căutat apoi cei mai buni furnizori autohtoni care să le producă pentru noi, respectând cele mai înalte standarde de calitate”, potrivit site-ul retailerului german.

Analizele efectuate de specialiștii de la InfoCons arată că produsele din categoria mezelurilor, cum ar fi kaizer, bacon, cabanos sau crenvurști ar conține, la 100 g, până la 50 g de grăsimi. Dintre acestea, 20 g reprezintă acizi saturați.

Experții atrag atenția că atunci când vrei să verifici compoziția unui produs pe care intenționezi să-l cumperi, e bine să te uiți la acizii grași trans pentru a vedea dacă au o cantitate care îți pune sau nu sănătatea în pericol.

Continue Reading
To Top