Știri interne

Mihai Trăistariu dezvăluie cum se purta, de fapt, Rona Hartner, în spatele camerelor de filmat: „Era luată de fraieră”

Mihai Trăistariu dezvăluie cum se purta, de fapt, Rona Hartner, în spatele camerelor de filmat: „Era luată de fraieră”

România a pierdut una dintre cele mai respectate și apreciate actrițe ale sale, Rona Hartner, care a încetat din viață la vârsta de 50 de ani în urma unei lupte grele cu o boală necruțătoare. În urma regretatei sale plecări, familia și apropiații se confruntă cu un șoc devastator. Energia pozitivă și optimismul cu care Rona umplea încăperea vor rămâne amintiri dragi pentru cei care au cunoscut-o.

Mihai Trăistariu, un coleg și prieten al regretatei actrițe, a dezvăluit detalii despre momentele în care Rona Hartner nu a fost apreciată la adevărata ei valoare. Bunătatea și optimismul său au fost adesea luate în derâdere de cei din jur. Trăistariu a subliniat că Rona era o ființă foarte bună, veselă și optimistă, chiar și în fața provocărilor grave cu care s-a confruntat, inclusiv diagnosticul de cancer în 2019.

La fel ca mulți alții, Mihai o aprecia enorm pe Rona Hartner pentru cariera sa, dar și pentru felul ei de a fi. Ba mai mult, consideră, de-a lungul timpului, mulți au profitat de bunătatea ei.

”Ea era o ființă foarte bună, blândă, bleagă de bună, era luată de fraieră chiar. Era veselă, optimistă, ca dovadă că din 2019, când a fost depistată cu acest cancer, era foarte optimistă. L-a tratat firesc, vorbea în interviuri, o urmăream. Era optimistă și pozitivă, nici nu s-ar fi gândit vreodată că avea să o omoare cancerul.”, a spus Mihai pentru WOWbiz.

Rona Hartner, pe lângă cariera sa remarcabilă în actorie, avea și o pasiune pentru muzică. Se știe că își dorea să lanseze un album, un proiect care, din păcate, s-ar putea să nu fi fost finalizat. Trăistariu a sugerat că ar fi frumos să se ia în considerare lansarea acestui album postum, astfel încât să rămână în eternitate cu o amprentă muzicală. El a subliniat că Rona a fost o artistă talentată, harnică și modestă, contribuind la diverse spectacole și concerte unde cânta live alături de taraful ei.

În concluzie, România plânge pierderea unei personalități unice în lumea artistică, iar amintirile despre Rona Hartner vor continua să trăiască prin creațiile ei remarcabile și prin amprenta sa adâncă în inimile celor care au avut privilegiul să o cunoască.

Continue Reading
To Top