Știri interne

Andreea Marin e în culmea fericirii la 49 de ani, de ziua ei. A făcut anunțul momentului și este mândră la maxim

Andreea Marin e în culmea fericirii la 49 de ani, de ziua ei. A făcut anunțul momentului și este mândră la maxim

Andreea Marin împlinește 49 de ani pe 22 decembrie și este mai fericită ca niciodată. Recent, a fost și ziua fiicei sale Violeta, care a împlinit 16 ani.

“Sunt Capricorn și, la 49 de ani împliniți astăzi, știu să privesc mereu înainte, să urc și când e greu, să întorc privirea preț de o clipă de la calea mea doar ca să-ți spun, de fiecare dată cu alte cuvinte și fapte, că atunci când depinde de mine, si nu uita, când depinde de tine, nu există nu se poate! Și în cele mai mult momente din viață, nu există scuză sau “nu pot”, căci eu știu că depinde de noi, de voința noastră, de creativitatea minții noastre, de efortul investit în ceea ce vrem să împlinim. Punct. Nu am timp și nici dorința să mă plâng prea mult când nu-mi iese ceva, pierd vreme și energie, mai bine le salvez pentru a gândi o altă rezolvare. Știu azi cine sunt, ce sunt în stare să imaginez și să duc la bun sfârșit, știu ce merit și ce îmi doresc de la viață și am învățat să mă prețuiesc, respectându-i și iubindu-i totodată pe cei din jur ce se dovedesc a fi Oameni. Sunt un aluat plămădit din dragoste, dăruire presărată cu sacrificii, bucuria de a atinge cerul cu mâna, dar și din cumpătare și credință. Am valori adânc înrădăcinate de la care nu mă abat, oricât de tentant ar părea să aleg uneori calea mai ușoară. Cine spune că viața e roz? Nu e pentru mine calea ce nu e complicată. Ca să am ce descurca, mie mi-a fost rezervat un labirint întortocheat. Pe care îl parcurg negreșit, până la capăt. Nu există nu se poate!” a postat Andreea Marin pe Facebook.

Violeta Bănică a sărbătorit împlinirea vârstei de 16 ani pe 15 decembrie, iar Andreea Marin i-a transmis fiicei sale un mesaj emoționant pe platformele de socializare, exprimându-i dragostea profundă. Vedeta TV a distribuit și o serie de fotografii cu fiica sa, indicând faptul că recent au avut o ședință foto dedicată relației lor mamă-fiică.

Andreea Marin, mesaj emoționant pentru fiica ei, Violeta

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică se bucură astăzi de toată atenția celor dragi. Andreea Marin a marcat marele eveniment printr-o postare emoționantă pe rețelele de socializare. Vedeta a publicat imagini superbe alături de fiica ei din timpul unei ședințe foto, alături de o urare specială de ziua ei de naștere.

„La mulți ani, suflet pereche!❤️❤️ Te iubesc de când erai… un gând!”, a scris Andreea Marin în dreptul fotografiilor cu fiica sa.

Violeta emană o frumusețe uimitoare, fapt evident pentru oricine. Mesajul postat de Andreea Marin a adunat rapid zeci mii de aprecieri în mediul online, iar fanii i-au transmis tinerei cele mai frumoase gânduri.

„LA MULTI ANI!! plini de veselie și fericire alaturi de cei dragi!!!! Cu tot dragul/ Extraordinar, ce frumusețe de fată! La mulți ani binecuvântati si fericiți!/ Extraordinar, ce frumusețe de fată! La mulți ani binecuvântati si fericiți”, sunt câteva dintre comentariile de la postarea Andreei Marin.

Andreea Marin e în culmea fericirii la 48 de ani. Vedeta a făcut anunțul momentului și este mândră de reușita ta. Ce spune aceasta!

Andreea Marin a făcut un anunț neașteptat la cei 48 de ani ai săi. Ce se întâmplă acum în viața vedetei de televiziune și de ce este în culmea fericirii?

Vedeta de televiziune este foarte mândră de ea și chiar este în culmea fericirii! După o perioadă lungă în care s-a luptat cu kilogramele în plus, aceasta a avut un succes.

La 49 de ani, Andreea Marin se poate lăuda că a slăbit sănătos nu mai puțin de 13 kilograme! Vedeta chiar spune că se simte mult mai tânără datorită acestui lucru.

Vedeta a intrat în toamnă cu noua ei siluetă, după ce pe parcursul verii a reușit să dea jos kilogram după kilogram, până a ajuns un total de 13 kilograme în minus.

Andreea Marin nu se oprește însă aici pentru că are un plan! Vedeta TV vrea să ajungă să aibă din nou silueta din liceu, așa că are de gând să slăbească până va ajunge la același număr de kilograme ca acum trei decenii!

„Într-adevăr, chiar simt că am întinerit, pentru că asta face pierderea în greutate. În această vară am pierdut 13 kg până în acest moment și îmi doresc să mai pierd câteva ca să ajung așa, ca în liceu.

Așa că iată călătoria în timp în sens invers este posibilă. Într-adevăr, și tenul arată mult mai bine, cheful de viață, totul se schimbă atunci când ești din nou în echilibru”, a spus vedeta.

Cum a slăbit Andreea Marin

Andreea Marin a povestit și cum a reușit să slăbească. Vedeta spune că nu există niciun secret ascuns, ci dietă și mișcare.

Ea a apelat la ajutorul unei specialist în nutriție, anume Carmen Barcan. Andreea Marin spune că o parte din reușită se datorează și constituției sale destul de bune.

„Mă bucur foarte mult. Am făcut asta cu ajutorul unei diete corecte și cu ajutorul unui specialist Carmen Barcan, pe care o vedeți adesea la televizor, pentru că are multe rezultate remarcabile.

Așa că am mulțumit poate și constituției mele destul de bune. Am 49 de ani însă, se ține bine bătrânica. Și am grijă să fac mișcare. Nu există secrete cu adevărat”, a mai spus aceasta.

Continue Reading
To Top