Știri interne

Laura Cosoi, indurerata dupa pierderea mamei sale

Laura Cosoi, indurerata dupa pierderea mamei sale

Laura Cosoi traversează o perioadă dureroasă. La 3 ani de la moartea tatălui său, actrița și-a pierdut și mama. Vestea a șocat pe multă lume pentru că Ligia Cosoi era un munte de energie, o femeie veselă care iubea viața. Din păcate, a plecat la ceruri. Ce a ucis-o pe femeie?

Marți, 19 decembrie, Laura Cosoi a anunțat că iubita ei mamă s-a stins din viață. Actrița este devastată de durere, mai ales că avea o relație specială cu ea. Chiar și astăzi, la nici 3 zile de la deces, vedeta a postat un videoclip în care Ligia Cosoi dansa. Filmulețul a fost însoțit și de un mesaj emoționant.

„Mama, veșnic în pași de dans. Repet cuvântul «mama» la nesfârșit. Îmi este frică de faptul că nu am să pot să-l mai rostesc vreodată. Ma-am, ma-ma, ma-ma ma-ma ma-ma mea iubită…”, a scris Laura Cosoi, pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

În anul 2008, Ligia Cosoi a fost diagnosticată cu cancer de col uterin, iar în 2021 a învins boala. Însă, apropiații familiei susțin că, de curând, cancerul a recidivat, acesta fiind motivul pentru care mama Laurei Cosoi s-a stins din viață.

„Nici nu vreau să-mi imaginez prin ce trec fetele, Laura și Alina, plus toată lumea, toate cunoștințele. Era foarte apropiată de familie, de nepoțele, e șocant. În ceea ce privește starea ei de sănătate auzisem clar că a recidivat cancerul, știam că nu e bine, speram să fie ok.

A fost șocant că am văzut o postare la Laura cu un tort aniversar de la mama și apoi a anunțat că mama ei a murit, a fost șocant”, a zis cântăreața Dya, o apropiată a Ligiei Cosoi, pentru Spynews.ro.

Continue Reading
To Top