Știri interne

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Zodiile care au Sărbători 2023 cu conturile pline

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Zodiile care au Sărbători 2023 cu conturile pline

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Astrologa a făcut noi previziuni astrale, în care a anunțat ce le va aștepta pe zodii de sărbători, potrivit Astro Fanatik.

Berbec

O a doua jumătate a lunii decembrie în care au multe de făcut, multe de decis, sunt foarte implicați. Unii poate mai lucrează sau le este mintea la lucru, dacă nu, sunt foarte implicați să facă totul așa cum își doresc ei. Pot lua decizii bune financiar și pentru oamenii din jurul lor.

Taur

Sunt foarte preocupați să colaboreze, să primească sprijin sau sunt orientați către persoanele care pot face lucrurile în locul lor, țin mult la libertate. De aceea, se bazează pe alții și e posibil să ceară ajutorul. Primesc multe sfaturi și mult sprijin. Atenție la sănătate.

Gemeni
Sunt vorbăreți, dar planeta lor retrogradează. Sunt zile în care și ei contează mult pe oamenii din jurul lor. Îi irită pe cei din jurul cu cererile lor, astfel încât trebuie să fie atenți la modul în care fac sugestii, recomandări, din 23 decembrie pot fi certăreți.

Rac

Multe lucruri de făcut și sunteți destul de hărnicuți, nu doar pentru voi, ci și pentru cei din jur, astfel încât să știți pe toată lumea bine. Poate fi o atmosferă foarte frumoasă pentru voi, care vă dă tact, finețe, să vă adaptați la nevoile celorlalți.

Leu

Această perioadă aduce tot felul de idei năstrușnice și e posibil să fiți animatorii petrecerii, cu tot felul de glume, idei, de aceea e important tonul pe care-l dați. E bine să vă adaptați și la nevoile celor din jur.

Fecioară

Zile care anunță multă agitație, muncă de făcut în casă și e bine să vă mobilizați cât mai repede, pentru a termina la timp. De Crăciun, luna indică tot felul de activități pe lângă casă, astfel încât nimeni să nu fie pus

Balanță

Zile cu multe drumuri și vizite, astfel încât de Crăciun se anunță drumuri și trebuie să fiți atenți, pentru că Mercur se menține retrograd. După Crăciun, sunt zile mai potrivite pentru tragerea sufletului după această agitație, pentru a fi în formă de Revelion.

Scorpion

Aveți multe lucruri de făcut și sunteți grijulii ca lucrurile să fie făcute cu cap. Lucrurile vă ies. Tot la bani vă este gândul sau să nu se strice ceva, să nu fiți puși inutil pe drumuri și e bine că sunteți vigilenți. De Crăciun, e important ca cei din jur să se simtă bine.

Săgetător

Această perioadă aduce mai multă atmosferă de libertate, independență. Trebuie să vă placă ce faceți, să aveți chef, dar mai mult veți delega sarcinile, decât să vă ocupați de ele.

Capricorn

Energia nu este atât de debordantă, e bine să vă cunoașteți limitele. E important ce fac cei din jur și cum îi sprijiniți. E bine să nu vă faceți nevăzuți și să luați parte la aceste activități. E posibil să vă petreceți sărbătorile alături de persoane de care aveți o datorie.

Vărsător

Multă animație, invitații, chef de a ieși în evidență, societate, reușiți să vă remarcați. Datorită colectivității aveți idei care sunt bine primite. Poți face lucruri dincolo de așteptări.

Pești
Este o perioadă care vă responsabilizează, multe sarcini și grijă, ca lucrurile să iasă bine. Să aveți mai multă blândețe față de imperfecțiunile care apar. Nu vă stresați inutil.

SURSA Astro Fanatik.

Continue Reading
To Top