Știri interne

Loredana Groza, dezvăluiri în premieră. Cum a decurs divorțul de Andrei Boncea

Loredana Groza, dezvăluiri în premieră. Cum a decurs divorțul de Andrei Boncea

Loredana Groza a vorbit pentru prima oară de despărțirea de soțul ei, producătorul Andrei Boncea, care a survenit în urmă cu câțiva ani. Cei doi au ales să divorțeze, după o căsătorie de două decenii.

Loredana Groza a evitat să vorbească, până în prezent, despre divorțul de Andrei Boncea. Cei doi s-au despărțit oficial, după ce s-au separat încă din 2019. În toată această vreme, artista a preferat să păstreze discreția cu privire la acest subiect.

Loredana Groza, primele declarații despre divorț

Loredana s-a căsătorit cu producătorul de televiziune Andrei Boncea în anul 1998. Cei doi au împreună o fiică în vârstă de 24 de ani, Elena. Loredana și Andrei Boncea au divorțat în urmă cu aproximativ doi ani, fără tam-tam. Presa mondenă a aflat târziu, deși se spunea că Loredana Groza și Andrei Boncea s-au separat încă din 2019.

La finalul anului 2023, artista a făcut primele declarații cu privire la despărțirea de producătorul de televiziune. Potrivit spuselor sale, deși mulți au speculat pe seama divorțului său, ea știe cum au fost lucrurile în realitate.

„Eu știu care e adevărul meu și atunci când știu care e adevărul meu, orice spun alții care n-are legătură cu adevărul acesta nu îmi pasă. E ușor să arunci cu noroi, e ușor să jignești, e ușor să faci rău. Nu dau replică, de ce să-mi consum energia? Lasă lumea să vorbească!”, a mărturisit Loredana Groza.

Artista a povestit cum s-a decis să divorțeze de Andrei Boncea. Aceasta în ciuda sfaturilor pe care le-a primit de la cei apropiați. Mulți i-au transmis că după despărțire, cariera sa se va sfârși, dat fiind poziția fostului soț.

Cu toate acestea Loredana Groza a decis să-și asume responsabilitatea și să își ia soarta în propriile mâini. Ea îi sfătuiește pe toți ceilalți să facă același lucru și să-și asume responsabilitatea pentru deciziile proprii.

„Mulți mi-au zis că sunt nebună, ce o să fac, ce-o să zică lumea… Că o să-mi distrug cariera, chiar și cei apropiați mi-au zis. Îmi asum această răspundere și cred că dacă toată lumea și-ar asuma răspunderea și n-ar da vina pe alții pentru eșecul pe care îl au uneori în viață, ar fi mult mai bine. Asta e problema în ziua de azi, lumea nu mai este responsabilă. Dacă e să dau un sfat oamenilor, este să fie responsabili pentru tot!”, a mai spus cântăreața în podcastul lui Mihai Morar.

Cântăreața nu a vorbit despre divorțul de fostul soț, Andrei Boncea, până acum. Ea a preferat discreția pe acest subiect. Primele detalii, despre divorțul Loredanei au venit de la tatăl artistei, care a acordat un interviu în primăvară. Vasile Groza spunea, la vremea respectivă, cei doi s-au despărțit în relații amicale și că nu există divergențe între ei.

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, spunea Vasile Groza pentru cancan.ro.

Presa relata, tot în acea perioadă că Loredana Groza și Andrei Boncea erau separați de mai mulți ani, de prin 2019. Cu toate acestea o bună perioadă de vreme au încercat să păstreze aparențele și să dea impresia că mai formează o familie. Motivul ar fi fost fiica lor, Elena. În cele din urmă, au decis că cel mai bine ar fi să-și oficializeze despărțirea și să o ia pe drumuri separate.

Continue Reading
To Top