Știri interne

Lidia Fecioru a dezvăluit ce trebuie să ai în portofel pentru a avea bunăstare

Lidia Fecioru a dezvăluit ce trebuie să ai în portofel pentru a avea bunăstare

Cui nu i-ar prinde bine nişte bani în plus în portofel? Dacă nu eşti mulţumită de situaţia ta financiară şi îţi doreşti ca viaţa să-ţi ofere mai mult decât până în prezent, există câteva modalități care te vor ajuta să atragi banii de partea ta.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit la emisiunea “Adevăruri ascunse” de ce este bine ca în geantă sau în portofel să ai mereu o anumita bancnota.

Totodată, aceasta a precizat că atunci când primim bani, trebuie ca banii primiți să rămână o noapte în portofel. Nu trebuie cheltuiți imediat. În acest fel, ei aduc “energia banului”.

„Seara nu se dau bani. Se spune că dai bunăstarea din casă”, a mai spus aceasta.

„Bancnota de 100 de lei atrage bani”, a declarat Lidia Fecioru.

Banii ne fac să ne simțim în siguranță atunci când îi avem, de aceea Lidia Fecioru are și câteva sfaturi și trucuri legat de ceea ce ținem în portofel și ce trebuie să facem pentru bunăstare.

Un portofel rupt, mai ales pe la colțuri atrage sărăcia, bioenergoterapeutul fiind de părere că acesta trebuie aruncat la gunoi și înlocuit cu un nou.

„Când ne schimbăm portofelul, mai putem pune bani în portofel și îl lăsam 7 zile pe pervazul geamului. Obligatoriu să fie câțiva bani în portofelul cel nou, transferați din cel vechi. Astfel transferăm «informația». Banii din portofel pot fi inclusiv din altă țară.

Trebuie să iei 7 bănuți, pot fi din diferite, și să îi stropești cu ulei de levănțică. Așa atragem prosperitate și belșug. Astfel atragem mai mulți bani”, a spus Lidia Fecioru în urmă cu ceva vreme, notează romaniatv.net.

În plus, e bine să mergi pe străzile cu case bogate atunci când nu ai bani. De asemenea, pentru a atrage finanțele trebuie să formulezi foarte clar ceea ce vrei. Gândurile sunt mereu importante și fac de fiecare dată diferența.

Continue Reading
To Top