Știri interne

Doliu in Romania. Unul dintre cei mai iubiti profesori din tara noastra a murit la doar 36 de ani

Doliu in Romania. Unul dintre cei mai iubiti profesori din tara noastra a murit la doar 36 de ani

Doliu in Romania. Bogdan Cristea, profesorul de limba romana,care era cunoscut in mediu online pentru lectii gratuite, s-a stins la doar 36 de ani. Vestea a cazut ca un traznet pentru cunoscutii profesorului.

Acesta anunta in luna octombrie ca intra in concediu medical pentru ca are probleme de sanatate, dar a precizat ca „nu sunt grave”.

„Dragii mei elevi, dragii mei parinti, va anunt ca o perioada nu voi mai fi prezent pe aceasta pagina din cauza unor probleme medicale. Nu sunt grave, insa necesita a-mi lua un concediu medical. Va multumesc pentru intelegere! P.s. pagina va ramane!”, a fost postarea profesorului.

In urma cu doar cinci zile, sora profesorului a postat un mesaj pe pagina acestuia si a facut apel la comunitate sa se roage pentru Bogdan.

„Sunt sora indragitului profesor Prof. Cristea! Domnul profesor trece prin momente greu incercate de viata si are nevoie de noi si rugaciunile noastre. De aceea doresc astazi ora 19 sa ne rupem 30 de minute din timpul nostru si sa va rugati alaturi de noi pentru el! Dumnezeu sa ne binecuvanteze, iar pe el sa il intareasca!”, a scris sora cadrului didactic.

Vestea trista a fost data de sora profesorului
„O dimineata sumbra! O dimineata in care mi-as fi dorit sa fie la nesfarsit…O dimineata in care orice voiam sa aud…nu ca vei scrie printre stele…Drum lin spre o noua lume…lume fara sfarsit! Continua sa pictezi litere printre ingeri si sa ne vegheze frumos!”, este mesajul plin de durere, transmis marti dimineata de sora profesorului.

Profesorul a ajutat mii de elevi pe Facebook
Bogdan Cristea era profesor de limba romana si ii ajuta zilnic pe copii prin intermediul paginii sale de Facebook sa se pregateasca pentru Evaluarea Nationala sau Bacalaureat. El le raspundea copiilor la toate mesajele si oferea toate lectiile gratuit. Pagina lui de Facebook stransese aproximativ 100.000 de urmaritori.

Barbatul era nascut in judetul Vaslui, comuna Vutcani. Profesorul Cristea a predat multi ani in Bucuresti, iar intre timp a creat o pagina de Facebook. Aceasta s-a numit initial „Noua Limba”, iar apoi „Prof. Cristea”.

Continue Reading
To Top