Știri interne

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ce aduce finalul lunii ianuarie 2024

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ce aduce finalul lunii ianuarie 2024

Pluto va intra în Vărsător, deci avem elan și îndrăzneală. Câștigă cei care sunt foarte obiectivi, prezenți, pragmatici. Faptul că Mercur e în Capricorn, asigură o bună comunicare cu autoritățile pentru a obține lucrurile de care avem nevoie.

Berbecii sunt determinați și ambițioși. Pot avea reușite extraordinare. Planeta lor, Marte, va forma conjuncție cu Mercur și Venus. Știu să pledeze pentru interesele lor. Sunt harnici, acționează și știu să speculeze avantajele unei poziții pe care o au acum. Folosesc toate pârghiile pentru a deschide uși.

Taurii au a doua jumătate a lunii căutarea unei căi mai bune de rezolvare a unei probleme. Se poziționează mai bine într-un context mai larg de relații, de proiecte, de contracte. Ce e important e să deslușească în aceste săptămâni cadrul legal, ce legi le servesc.

Gemenii au săptămâni în care recuperează bani pe care i-au împrumutat. În general, sunt pe recuperare: a sănătății, a unor relații, a unor bunuri. Unii Gemeni pot să repare, să recondiționeze astfel încât un bun de valoare să nu fie aruncat.

Pentru Raci, a doua jumătate a lui ianuarie 2024 pune mare preț pe luciditate și claritate în relațiile personale. Vor să știe exact cât prețuiesc în ochii celorlalți, ce loc ocupă în inima celorlalți. Pot provoca discuții pentru a scoate la iveală un adevăr.

Leii au de muncă. Au idei noi și vor să le testeze, să le pună în practică. Unii se pot gândi la un culoar nou de muncă, de realizare. Testează niște tehnologii noi de care se pot folosi. Sunt bine chibzuiți și sârguincioși, bine organizați.

Fecioarele au două săptămâni poate chiar de vacanță. Sunt într-o dispoziție bună, au energie bună și pot avea chef să se ocupe de lucruri pe care le-au lăsat deoparte. Pentru multe, e o adevărată vacanță datorită stării pe care o au, nu pentru că n-ar munci.

Balanțele pot avea realizări minunate în casa lor, casa fiind și propriul lor corp. Au chef să stea în casă, să își creeze spațiul lor de relaxare. Au o bună comunicare cu partenerul de viață, cu care pot stabili niște schimbări.

Pentru Scorpioni, aceste două săptămâni aduc mult de lucru cu autoritățile. Încearcă niște versiuni noi și au multe idei în cap. Trebuie să fie bine organizați și să fie la timp. Sincronizarea e cuvântul de ordine pentru ei.

Săgetătorii sunt încurajați să facă lucruri mari cu abilitățile și calitățile pe care le au, indiferent de vârstă. E bine să facă totul în ritmul lor, așa cum le place lor. Pot realiza multe lucruri, pentru că au chef de lucru. Sunt foarte pragmatici. E cea mai avantajată zodie de către planete.

Capricornii, cu multe planete aproape, se autoanalizează. Iubirea îi face să se autoanalizeze: cum o primesc și ce iubire mai simt. Se pot gândi la bătrânețe, la boli, dar nu în sens negativ, ci cum să facă să nu ajungă acolo, ce măsuri să ia cu viața lor.

Vărsătorii au o perioadă de acumulare a energiei, de încărcare a bateriilor. Planetele ne fac practici, dar pe nativii de aer îi face practici mai curând în legătură cu sănătatea, cu îngrijirea. Deocamdată, totul e în teren imaginar, se pregătesc sufletește.

Peștii au două săptămâni cu prieteni. Parcă acum au mai mare chef de distracție. Participă la întâlniri și primesc invitații. Intră într-un grup destul de pretențios, cu reguli. Depun efort să se integreze și vor să fie agreați de oamenii din preajma lor.

Continue Reading
To Top