Știri interne

Singurul lucru pe care Piero Ferrari i l-a interzis soției lui, Romina Gingașu. „Nu am voie. Mă ocup mai mult de treburile mele”

Singurul lucru pe care Piero Ferrari i l-a interzis soției lui, Romina Gingașu. „Nu am voie. Mă ocup mai mult de treburile mele”

Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, a dezvăluit recent în cadrul unui interviu care este singurul lucru pe care miliardarul i l-a interzis de când formează un cuplu.

Moștenitorul imperiului Ferrari, în vârstă de 77 de ani, este foarte exigent atunci când vine vorba de bolizii de lux din garajul familiei, astfel că, Romina nu are voie să conducă mașina soțului ei.

„Eu nu am voie să-i ating Ferrariul. Dacă zgârii un Ferrari, atunci scade valoarea mașinii. De ce? Pentru că valoarea unui Ferrari ține de vopseaua originală. Așa că, noi, femeile, nu ne atingem de chestiile bărbaților. Eu merg doar cu șofer. Dar să știți că nu prea merg cu Ferrari. Noi trăim o viață modestă. Spre exemplu, cu Ferrariul mergem doar sâmbăta. Eu mă preocup mai mult de treburile mele”, a spus Romina Gingașu, potrivit Cancan.

„Cu mașinile mele am voie. Toate chestiile astea masculine, iaht, mașini scumpe ale bărbaților. Știți cum se spune: Dă-i Cezarului ce e al Cezarului. Nici el nu a condus Dacia noastră. Am avut șofer”, a mai spus Romina Gingașu.

Romina și Piero sunt căsătoriți de doi ani și sunt împreună de șapte. Ei nu privesc diferența de vârstă de peste 40 de ani ca pe un obstacol. Locuiesc lângă Maranello, orașul-casă al companiei Ferrari și al Scuderiei Ferrari, echipa de Formula 1. Romina Gingașu a absolvit în 2016 cursurile Academiei Tehnice Militare, iar mai apoi s-a specializat în marketing și vânzări. De altfel, grație acestor cursuri a pus mâna pe un job prin intermediul căruia l-a cunoscut, în 2016, pe miliardarul italian de 77 de ani. Aceasta lucra atunci la o companie care vindea avioane private de lux.

“Numele meu vine de la Romina Power. Mama mi-a pus numele după Romina Power. Al Bano nu a știut până în ultimul moment că o să fie nunta noastră. A fost invitat prin manager și a auzit că vreau să cânt cu el. Chiar am cântat melodia ‘Felicita’ la nuntă. A fost un moment de emoție”, a declarat Romina Gingașu, la DigiFM.

Continue Reading
To Top