Știri interne

Mihaela Rădulescu suferă enorm. Ce se întâmplă cu fiul ei, Ayan: „Mi-am făcut-o singură cu mâna mea”

Mihaela Rădulescu suferă enorm. Ce se întâmplă cu fiul ei, Ayan: „Mi-am făcut-o singură cu mâna mea”

Mihaela Rădulescu suferă enorm după ce băiatul său a plecat de acasă. Ayan este un adolescent inteligent care a fost acceptat la două facultăți foarte bine cotate din SUA. Tânărul s-a mutat în America, însă mama lui nu se poate obişnui cu această idee.

Fiul Mihaelei Rădulescu, Ayan, s-a schimbat radical în ultimii ani. Tânărul nu ezită să-și facă mama mândră cu orice ocazie. Pe lângă rezultatele foarte bune pe care le obţine la învăţătură. Acesta a primit deja o distincție importantă în sportul pe care îl practică.

Mihaela Rădulescu a recunoscut că i-a fost foarte greu în momentul în care fiul său i-a spus că vrea să plece din România. Cu toate acestea este mândră de tot ce a reuşit Ayan să realizeze până în acest moment.

„El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea”, a povestit Mihaela Rădulescu.

Se pare că şi tatăl lui Ayan a susţinut această idee.

„Şi eu, şi tatăl lui (Elan Schwartzenberg, n.r.) eram total împotriva ideii de învăţământ în altă ţară. Pentru nimic în lume, la noi nu exista această variantă. Mie să-mi plece copilul de acasă, cine ştie unde? Tătăl lui era de aceeaşi părere, n-am crezut niciunul dintre noi că ar trebui să plece de acasă până la 18 ani, sub niciun motiv. Dar iată că el a venit să ne spună că el vrea să facă asta”, a mai completat vedeta.

„Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar, chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ şi ştiam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşti din grădiniţă.

Asta înseamnă că trebuie să te gândeşti şi la cantitatea de sporturi şi genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândeşti la instrumente muzicale – măcar să fie familiar cu ele, trebuie să te gândeşti la o cultură generală satisfăcătoare şi la o activitate socială, la rezultatele şcolare – pentru că toate astea ajung, la un moment dat, într-un dosar de aplicaţie la facultate.

Dacă nu aveam grija asta din urmă să adun acolo nişte lucruri, nişte situaţii, acum nu avea nicio şansă la o şcoală din America, pentru că acolo aşa funcţionează lucrurile”, a mai precizat vedeta, la podcastul Amaliei Enache.

Mihaela Rădulescu: „Mi-e greu să mă desprind”
Mihaela Rădulescu nu s-a putut obişnui cu ideea că fiul ei este departe de ea. Ayan s-a mutat de ceva timp în New Jersey, acolo unde s-a acomodat destul de rapid.

„Când te duci acasă şi casa e goală, iar lucrurile lui sunt încă acolo… Eu am făcut exces în a păstra lucrurile copilului meu, pe unele le-am transformat în obiecte de artă în capul meu, nişte instalaţii, nişte tablouri cu prima pereche de papuci, prima scrisoare pe care mi-a scris-o, avem şi o capsulă a timpului, pe care într-o zi o s-o deschidem împreună.

Mi-e greu să mă desprind, la mine e o întârziere în a mă desprinde de vârstele lui, am rămas cu un delay…”, a mai explicat Mihaela Rădulescu.

Continue Reading
To Top