Știri interne

Elena Udrea e cea mai fericită! Veste imensă din partea lui Adrian Alexandrov

Elena Udrea e cea mai fericită! Veste imensă din partea lui Adrian Alexandrov

Elena Udrea va fi cea mai fericită când va vedea imaginile! În timp ce fostul ministru este la închisoare, partenerul ei, Adrian Alexandrov, a petrecut momente speciale alături de cea mai importantă ființă din viața lui.

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, încearcă să își continue viața pentru fiica sa, Eva Maria, care îi duce dorul mamei sale, tot mai mult.

În timp ce fostul ministru al Turismului își execută pedeapsa de șase ani de închisoare, condamnare primită în dosarul Gala Bute, Adrian Alexandrov încearcă să fie mereu acolo pentru fiica lor.

Recent, el și Eva Maria au făcut lungi plimbări la Corbeanca, pe malul lacului îngheţat, alături de câinele lor, Oscar.

Miercuri, 24 ianuarie, Alexandrov și-a scos fiica la patinat pe lacul înghețat. Ulterior, el a postat pe Instagram două imagini speciale.

Într-una, apare întreaga familie, Alexandrov, fiica sa și câinele. Elena Udrea lipsește, lucru care probabil a întristat-o profund. Ceea ce nu a dezvăluit iubitul fostului ministru este cine a surprins aceste ipostaze speciale în timpul ieșirii la aer curat!

Cel mai probabil, Elena Udrea a privit cu lacrimi de fericire, dar și tristețe, ultimele imagini postate pe Instagram de către Adrian Alexandrov!

Iată cele mai recente imagini postate de Alexandrov. Cei doi s-au dat cu patinele:

Continue Reading
To Top