Știri interne

Pierdere uriașă! A murit unul dintre cei mai buni medici din România

Pierdere uriașă! A murit unul dintre cei mai buni medici din România

O pierdere profundă a zguduit comunitatea medicală, odată cu trecerea în neființă a distinsului doctor Horia Cioflan, la vârsta de doar 57 de ani. Vestea tristă a decesului său a întristat inimile pacienților săi și a colegilor din domeniul medical.

Cu regret profund, lumea medicală din România și pacienții resimt o pierdere imensă în urma neașteptatului deces al doctorului Horia Cioflan, în vârstă de doar 57 de ani. Medicul, unul dintre cei mai apreciați și dedicați ginecologi din țară, a lăsat un vid imens în domeniul sănătății. Vestea tragică a generat o undă de durere în rândul colegilor de breaslă. Dar și al sute de mii de pacienți ale căror vieți au fost influențate pozitiv de expertiza sa.

Doctorul Horia Cioflan, medic primar obstetrică-ginecologie, doctor în științe medicale, a desfășurat o carieră remarcabilă la un renumit spital din București. Originar din comuna Padeș, județul Gorj, doctorul Cioflan a fost recunoscut nu doar la nivel național, ci și pe plan internațional, ca fiind unul dintre cei mai buni specialiști în domeniul obstetricii-ginecologiei.

Plecarea sa prematură lasă un gol imens în comunitatea medicală. Amintirea sa va rămâne vie în inimile celor pe care i-a tratat și îngrijit cu pasiune și devotament. Moștenirea sa va continua să influențeze și să inspire generațiile viitoare de profesioniști în domeniul sănătății.

Doctorul Cioflan nu era doar cunoscut pentru competența sa profesională remarcabilă. Ci și pentru compasiunea, devotamentul și disponibilitatea sa necondiționată față de pacienți.

O altă dimensiune a personalității sale a fost dezvăluită de primarul comunei Padeș, Antonie Serafim. Edilul a exprimat în câteva cuvinte impactul semnificativ pe care medicul Horia Cioflan l-a avut asupra comunității și asupra pacienților săi. Medicul a fost apreciat nu doar pentru realizările sale profesionale, ci și pentru calitățile sale umane deosebite.

„Vestea tristă primită în acest început de an a fost trecerea la cele veșnice a domnului doctor HORIA CIOFLAN A fost unul dintre cei mai buni medici ai României, care a salvat sute de mii de pacienți din situații extrem de grave.

Domnul doctor Horia a răspuns tot timpul la solicitarea noastră, mereu dispus să ne ajute de câte ori sunam de aici, din Cloșani pentru cineva, pentru un apropiat, pentru o rudă, auzeam o voce caldă: «Da dragă, să vină mâine la mine, nicio problemă».

Avea o disponibilitate fantastică pentru consăteni și nu numai. A fost un om foarte bun, care iubea oamenii și natura, plin de viață, bun la suflet și veșnic vesel.

Așa o să mi-l amintesc mereu pe doctorul Horia Cioflan. Dumnezeu să-l odihnească!”, transmis pe pagina sa de socializare fostul primar al comunei Padeș, Antonie Serafim.

Pacienții renumitului medic sunt îndurerați
Lumea medicală și comunitatea din care făcea parte îndrăgitul medic ginecolog Horia Cioflan sunt îngenuncheate de durere după pierderea sa neașteptată.

Rețelele de socializare au fost inundate de mesaje de condoleanțe. Și omagii aduse medicului, cunoscut pentru profesionalismul, compasiunea și dedicarea sa față de pacienți.

Apropiatii și colegii de breaslă nu își găsesc cuvintele pentru a descrie golul lăsat în urma sa. Ei au exprimat regrete uriașe și amintindu-și cu nostalgie de momentele petrecute alături de el.

Mama medicului a murit în ziua înmormântării
Mai mult de atât, în ziua înmormântării doctorului Horia Cioflan, mama sa, renumită în domeniul medical ca medic pediatru, a decedat și ea.

”Cum să înțelegi că mama lui, dna Dr pediatru Stefania Cioflan, a murit în ziua în care îi era înmormântat băiatul???!!! Nu a putut duce durerea, era de o blândețe ieșita din comun, „a spus de la primul infarct să i se ia inima din piept pentru băiatul ei, oricum ea va muri, dacă el moare” MAMĂ…..iar Horia era copia ei fidela: blând, senin, mereu pus pe glume, profesionist, cu mare Har în a vindeca….tare dragi îmi erau și îmi vor fi…”, a spus Iuliana Niță pe Facebook.

Continue Reading
To Top