Mama lui Cătălin Bordea a murit! S-a stins din viață la doar 55 de ani, răpusă de o boală cruntă

Media/TV

Mama lui Cătălin Bordea a murit! S-a stins din viață la doar 55 de ani, răpusă de o boală cruntă

Mama lui Cătălin Bordea a murit! S-a stins din viață la doar 55 de ani, răpusă de o boală cruntă

Cătălin Bordea este în doliu, după ce mama lui și-a dat ultima suflare, în urmă cu puțin timp.

La câteva luni după divorț, Cătălin Bordea trece din nou prin momente de neimaginat. Comediantul este în doliu, după ce mama lui s-a stins din viață. Femeia a pierdut lupta cu boala, după ce o lungă perioadă de timp a suferit de cancer.

Cătălin Bordea, în doliu

Comediantul trăiește clipe extrem de dureroase. La doar câteva luni după ce a fost părăsit de soție pentru unul dintre prietenii săi, Cătălin Bordea a mai pierdut o persoană importantă din viața lui.

Este vorba despre mama sa, Mihaela, care s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Informația a fost confirmată pentru WOWbiz.ro de surse din apropierea lui Bordea.

Femeia, în vârstă de 55 de ani, și-a dat ultima suflare, după ce o perioadă îndelungată de timp s-a luptat cu cancerul. Acum, Cătălin Bordea se pregătește să o conducă pe ultimul drum pe cea care i-a dat viață. Înmormântarea Mihaelei va avea loc în satul ei natal, Todireni, județul Botoșani, acolo unde ea a locuit, dar și unde Bordea a crescut.

Comediantul a vorbit despre boala mamei sale

Anul trecut, imediat după ce s-a aflat de divorțul dintre el și Livia Eftimie, Cătălin Bordea făcea declarații dureroase.

Comediantul mărturisea atunci că se confruntă cu mai multe probleme în viața personală. Pe lângă faptul că se despărțise de femeia cu care a petrecut mai bine de un deceniu din viață, Bordea a dezvăluit că mamei sale i-a recidivat cancerul.

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari. Mama panicată că i-a recidivat cancerul.

Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă ca am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, spunea Cătălin Bordea pentru cancan.ro.

Relația dintre Cătălin Bordea și mama lui, însă, nu a fost întotdeauna una apropiată. Femeia l-a adus pe lume pe comediant pe vremea când avea doar 16 ani, iar la scurt timp, legătura dintre ea și tatăl acestuia s-a rupt. Ulterior, mama lui Bordea nu a mai fost atât de prezentă în viața lui, acesta fiind crescut de bunica lui maternă, Aspazia, care i-a fost un real sprijin de-a lungul vieții.

Continue Reading
To Top