Știri interne

Horoscopul lunii februarie 2024. Noi începuturi, odată cu Luna Nouă în Vărsător. Patru zodii vor învăța să nu mai întoarcă celălalt obraz

Horoscopul lunii februarie 2024. Noi începuturi, odată cu Luna Nouă în Vărsător. Patru zodii vor învăța să nu mai întoarcă celălalt obraz

Februarie 2024 ne întâmpină cu o energie diferită față de luna precedentă, oferindu-ne o atmosferă mult mai stabilă. În această perioadă, ne aflăm în apropierea instinctelor noastre umanitare și suntem înclinați să facem pași hotărâți către un viitor mai bun.

Spiritul revoluționar al zodiei Vărsătorului domină în această lună, îmbinând nevoia de schimbare și inovație cu compasiunea față de cei din jur. În loc să întoarcem celălalt obraz, preferăm să strângem mâini și să îmbrățișăm sufletele celor din jur, construind astfel relații mai autentice și conectate emoțional.

Sunt patru evenimente definitorii pentru luna februarie. Primul dintre ele are loc pe 6 februarie, când Saturn formează o chintilă interesantă cu Uranus. E una dintre lecțiile de aur pe care le poate primi umanitatea, căci bifăm ușor balansul dintre progres și consecvență, dintre nou și vechi și suntem inovatori, rămânând în același timp cu picioarele pe pământ.

Luna Nouă în Vărsător, de pe data de 9, dă noi definiții ale noilor începuturi. În spiritul pur al semnului de aer, nu putem să ne reîmprospătăm viețile decât menținând conexiunile sociale, punând accent pe fraternitate și pe activitățile de grup.

Mergem și mai departe, iar pe 19 februarie, Chiron se aliniază cu Nodul Nord. Învățămintele trase din experiențele trecute ne vor ghida acum spre progres. Avansăm fără frică și fără nesiguranțe, onești și vulnerabili.

Luna Plină din semnul Fecioarei adaugă exact ingredientul care mai lipsea din ecuație, și anume disciplina. Menținem și reinstaurăm ordinea în toate aspectele vieții noastre, fie că e vorba despre muncă, servicii, obiceiuri sau sănătate.

Mercur intră în Vărsător (5 februarie): idei neconvenționale și colaborare bazată pe originalitate;
Marte intră în Vărsător (13 februarie): entuziasm și motivație pentru schimbarea viitorului;
Venus intră în Vărsător (16 februarie): schimbări în relație și mai multă deschidere către cercul social;
Soarele intră în Pești (18 februarie): imaginația, compasiune, conectarea cu intuiția și cu subconștientul devin prioritare.

BERBEC
Există un apetit mare pentru schimbare, pe care nu îl poți ignora, dictat mai ales de planetele care se mută în horoscop. În același timp, ești chemat/ă să întărești relația cu prietenii și să dai o șansă unei noi legături, cu atât mai mult cu cât intervin obstacole în viața de familie spre mijlocul lunii. Venus în Capricorn crește coeficientul de ambiție și te poate împinge de la spate să dai curs unei mișcări profesionale îndrăznețe, în vreme ce Marte în Vărsător poată să presupună un avans financiar. Spre finalul perioadei ești mai degrabă nostalgic/ă, gândindu-te la care e scopul vieții tale și simțindu-te mai timid/ă decât de obicei. Totul e spre bine!

TAUR
Muncă, muncă și iar muncă: hei, dar cine a spus că această sintagmă i-a displăcut vreodată unui Taur? Cât timp multe planete se află încă în Capricorn, nu vezi de ce nu ai pune în practică toate acele idei magice inspirate de Vărsător. Se îmbunătățește relația cu superiorul, mai ales după ce un risc pe care ți l-ai asumat anterior își face resimțite efectele pozitive. Fii însă atent/ă la pericolele oboselii cronice și mai ieși și cu amicii, că tot ard de nerăbdare să te vadă la față. În dragoste pot interveni câteva mici probleme la debutul lunii, din cauza unor bârfe pe care le crezi în mod nejustificat. Dar în ultimele zile ale lui februarie te convingi că tot ce contează e iubirea și, dacă ești single, poți da nas în nas cu sufletul pereche.

GEMENI
Nu e ușoară această lună, chiar deloc. Apar probleme personale neprevăzute mai ales după ce un aliat se dovedește a fi fost un rival mascat și un plan bine conceput, în care ai investit timp, se năruiește. Nici cu banii nu stai strălucit după ce faci câteva cheltuieli impulsive. Va fi nevoie să dedici multe eforturi pentru rezolvarea acestor inconveniente, ceea ce te va lipsi de prilejul întâlnirii cu prietenii și de practicarea hobby-urilor, aspecte esențiale pentru un Geamăn. Ai prin urmare grijă de sănătatea mentală și fă plimbări zilnice ca să îți limpezești gândurile. Partea bună e că spre finalul lunii intervin schimbări pozitive și poți prelua un rol de lider cu multe responsabilități, dar și beneficii.

RAC
Ce se întâmplă în viața ta îți aprinde încrederea în tine, și prin urmare nu îți mai e teamă să îți spui părerea la muncă sau să accepți responsabilități, ceea ce îi va face pe șefi să te privească ca pe un egal. Consecința? Mai mulți bani! Fă ce îți aduce fericire, dar nu uita să împărtășești acest boost financiar și cu partenerul. Du-l/o într-o excursie unde să presari și un pic de aventură, nu însă sub forma sporturilor extreme, căci crește riscul de accidente. Altfel spus, ești creativ/ă și când vine vorba despre o schimbare de look. Relația cu familia e îmbunătățită mai ales pe timpul Lunii Pline de Zăpadă, când o decizie grea devine în sfârșit nu numai limpede, dar și accesibilă. Energiile Cosmosului sunt bogate și revitalizante!

LEU
O lună cu suișuri și coborâșuri, februarie presupune posibilitatea asumării de riscuri noi și a încercării unor activități entuziasmante, dar numai făcând apel la rațiune. Ține cont că perioada se află sub influența unei zodii de aer, așa că analizează cu atenție aspectele pro și contra înainte de a te arunca cu capul înainte, după cum îți stă în obicei. La începutul lunii, te simți altfel decât de obicei, ceea ce poate antrena nevoia de izolare. E indicat chiar să renunți să te mai prezinți o vreme la evenimente ca să eviți confuzia și mai ales negativismul celorlalți. Redevii tu spre mijlocul lunii, când încrederea în forțele proprii e din nou o constantă în viața ta. Culegi ce ai semănat în ultimele zile ale lui februarie, un îndemn de care să ții cont.

FECIOARĂ
Pe de o parte, luna februarie te stârnește cu dorința aprigă de a prelua controlul. La muncă nu accepți să fii contrazis/ă, cu copiii/partenerul ești dur/ă și ai tendința de a le monitoriza atent viața, iar compania amicilor îți pare uneori ca o intruziune în viața personală. Dar, dacă te opui acestor porniri și dai mână liberă Universului, poți constata că te așteaptă o surpriză de proporții, scrie DivaHair. Luna Plină în semnul tău e prilej de oportunități și aduce o hotărâre importantă, ale cărei efecte se vor menține multă vreme. A doua parte a perioadei te poate provoca cu conflicte în iubire, dar dacă nu tulburi și mai tare apele, se vor limpezi. Se anunță vești bune spre finalul lunii, poate o șansă la o nouă relație sau o soluție neașteptată la o problemă. Ține cu dinții de rutina ta de wellness, căci sănătatea îți e primejduită de Marte în Vărsător.

BALANȚĂ
Februarie vine cu vești pozitive, dar cu o singură condiție: să îți iei inima în dinți și să spui ce ai pe inimă. Da, diplomația ta e un dar de aur, dar cu un șef despotic sau cu un partener tot mai gelos trebuie să îți impui limitele. În rest, veștile te fac să zâmbești: Luna Plină în Fecioară sosește cu optimism și conversații fascinante cu oameni interesanți. Se anunță un moment de glorie în carieră ce va antrena la rândul său un avans rapid. În viața amoroasă, evită să fii ironic/ă sau sarcastic/ă, căci îi poți răni sentimentele. Mercur în Vărsător poate să te împiedice să realizezi ce îți dorești cu un strop de confuzie; de fapt, așa e tot februarie, plin de drumuri deschise și de șanse, dar trebuie să știi ce să alegi. Pe planul sănătății, o perioadă de curățare și de purificare poate deschide calea spre un echilibru mai bun. Hidratarea și postul intermitent te pot ajuta să scapi de insomnii și migrene (sau să le diminuezi).

SCORPION
Saturn are grijă de tine și și-a pus în cap să te ajute să avansezi profesional, mai ales spre mijlocul lunii. Ce trebuie să faci e să îți concepi un plan pentru succes și să te ții de el cu râvnă și determinare. Restul lasă-l în seama stelelor care îți aduc acorduri și contracte bănoase, dar și profit. Fă în așa fel încât să rămâi însă cu picioarele pe pământ, iar succesul să nu ți se urce la cap, altfel vei stârni invidia colegilor de muncă. În dragoste, relația devine tot mai serioasă și spre finalul horoscopului lunii februarie te poți gândi serios să te muți cu persoana iubită sau chiar să oficializați relația. Prietenii vor fi alături de tine de câte ori treci printr-o dificultate.

SĂGETĂTOR
Ți se oferă în sfârșit șansa de a trăi viața care te face cu adevărat fericit/ă, dar să știi că aceasta nu vine gratis. Fă un efort ca să pui punct relațiilor și joburilor care nu te mai împlinesc. Se anunță o separare, care te va lăsa cu inima frântă, dar care îți dă și prilejul de a descoperi cine îți e cu adevărat prieten și cine nu. E dur, dar e necesar să primești această lecție. Celor care ți-au stat aproape demonstrează-le afecțiunea ta. Să nu îți pese de invidia stârnită în jur de noile tale reușite sau câștiguri. Luna Plină în Fecioară e ca un punct de start pentru o atitudine nouă, ce îți va garanta bucuria de a trăi. Să petreci timp în natură sau în compania animalelor îți va obloji toate rănile sufletești.

CAPRICORN
Un mix de bune și rele, horoscopul lunii februarie aduce neajunsuri financiare dacă cheltui prea mult, dar noroc în dragoste și popularitate printre prieteni. Aceștia din urmă îți cer necontenit părerea și nu par să se descurce fără ajutorul tău; nu îi neglija, dar asigură-ți timp de odihnă. Te vei simți cel mai bine la spa sau la saună ori citind literatură motivațională. Mijlocul lunii vine cu provocări profesionale: ai multe proiecte și ambiție cu carul, dar la un moment dat vei avea nevoie de ajutor. Se anunță însă o veste financiară bună spre finalul perioadei. Luna Plină în Fecioară aduce iritare. Pe planul sănătății, pot fi probleme cu spatele, cu încheieturile sau cu pielea.

VĂRSĂTOR
E luna iubirii, pentru tine mai mult decât pentru oricine! Poți să reaprinzi o flacără veche, ce n-a încetat niciodată să pâlpâie, dar la fel de bine poți începe și o relație nouă. Luna Plină în Fecioară îți umple mintea de gânduri profunde de care trebuie să asculți. Financiar, nu e totul atât de roz pentru că ești predispus/ă la cumpărături din impuls. Abține-te cu conștiința că finalul lunii dăruiește perspective mai bune și o creștere în debitul financiar. Ia în calcul faptul că acum chiar te poți răsfăța cu ceva frumos. Plănuiește o escapadă romantică cu partenerul sau măcar o seară în care să vă iubiți la lumina lumânărilor. Atenție însă la tentația de a flirta, căci poate distruge relații, mai ales că finalul lunii e deschis la tot soiul de premiere.

PEȘTI
Februarie va fi o lună mai calmă decât ianuarie, dar nu e un motiv să te neglijezi. Dimpotrivă, se pare că principala preocupare a perioadei e să îți îmbunătățească starea de sănătate. Cum vei avea tendința de a fi un pic coleric/ă din cauza stresului, mai bine evită compania celorlalți și, în loc să frecventezi evenimente, stai acasă și citește o carte bună. Și un hobby e salvator acum! Pe de altă parte, profită de timpul liber câștigat ca să îți echilibrezi alimentația și să recuperezi somnul pierdut. Luna Plină te copleșește cu încredere, iar relația are numai de câștigat. Deși vor exista câteva frecușuri spre mijlocul lunii, dacă eviți să arăți cu degetul și înțelegi că nu există vinovați, februarie se încheie cu romantism. Poți iniția cu succes un nou proiect.

Continue Reading
To Top