Sunt sute de locuri de muncă disponibile. O mare companie se deschide în România și oferă salarii mari

Lifestyle

Sunt sute de locuri de muncă disponibile. O mare companie se deschide în România și oferă salarii mari

Sunt sute de locuri de muncă disponibile. O mare companie se deschide în România și oferă salarii mari

Vești bune pentru locuitorii unui oraș din România. Vor fi create 150 noi locuri de muncă după ce o companie globală a cumpărat fosta fabrică de materiale de construcții a lui Irinel Columbeanu.

Un gigant suedez a cumpărat fosta fabrică de materiale de construcții care îi aparținea lui Irinel Columbeanu. Compania gigant intenționează să deschidă o fabrică de mobilă și să creeze astfel 150 de noi locuri de muncă.

Orașul din România unde vor fi create 150 noi locuri de muncă

Fabrica de materiale de construcții care, în trecut, era deținută de Irinel Columbeanu, s-a confruntat cu mari datorii, ajungând astfel la declanșarea unei proceduri lungi de lichidare.

Compania gigant IKEA va recondiționa, potrivit informațiilor antena3.ro, aceasă fabrică deținută de fostul soț al Monicăi Gabor, pentru a găzdui producția de mobilier. Este vorba despre fabrica din Târgu Cărbunești, județul Gorj, unde vor fi create 150 de locuri de muncă.

”Investitorul a cumpărat de la lichidator o parte din terenurile și clădirile pe care le avea fosta fabrică a domnului Irinel Columbeanu la Târgu Cărbunești. A solicitat emiterea unui certificat de urbanism pentru construirea unei fabrici pentru materiale folosite la realizarea de mobilier pentru un cunoscut brand internațional”, a spus primarul orașului Târgu Cărbunești, scrie sursa citată anterior.

Când va începe producția la noua fabrică de mobilă

În aproximativ un an și jumătate urmează să înceapă producția la noua fabrică de mobilă, care va oferi aproximativ 150 de noi locuri de muncă.

Potrivit declarațiilor făcute de edilul din Târgu Cărbunești, nici după vânzarea fabricii primăria nu a reușit să-și recupereze banii de la fostul milionar român, Irinel Columbeanu rămânând, în continuare, dator cu suma de 600.000 de lei.

Continue Reading
To Top