Știri interne

Cine este lăutarul pe care l-a agresat Florin Salam. Care este starea artistului

Cine este lăutarul pe care l-a agresat Florin Salam. Care este starea artistului

Florin Salam (44 de ani) ar fi făcut scandal și ar fi lovit, în mod repetat, un lăutar celebru, dintr-un motiv de-a dreptul incredibil. Aflați, totodată, dacă victima a depus plângere la Poliție. Cert este că, de o bună perioadă, „Regele” ar fi devenit paranoic și nu ar mai avea încredere în absolut nimeni.

Florin Salam a fost greu încercat de viață în ultima perioadă. În ianuarie a fost acuzat că ar fi lovit o damă de companie într-o cameră de hotel din Capitală, iar zilele trecute a fost dus cu mandat la audieri într-un dosar de înșelăciune, la sediul Poliției Târgoviște. Măcinat de probleme, „Regele” ar fi ajuns la capătul răbdării și, recent, s-ar fi răzbunat pe un apropiat.

Potrivit surselor CANCAN.RO, într-un context în care erau prezenți inclusiv Leo de la Kuweit și Costel Biju, Florin Salam ar fi făcut o criză de nervi, iar victimă i-ar fi căzut Cătălin Fundament, un lăutar din familie tradițională de muzicanți. „Regele” ar fi început să-l înjure și l-ar fi lovit în mod repetat, în cap, cu muchia telefonului mobil, pe artist, după ce l-a acuzat că i-ar fi pus droguri în pahar.

Toți cei prezenți la petrecere au rămas perplex, dar Florin Salam ar avea astfel de ieșiri destul de frecvent, în condițiile în care, în ultima vreme, bănuiește pe toată lumea că îl spionează și că îl droghează pe ascuns. Deși serios „avariat”, Cătălin Fundament, membru în formația „Regelui”, nu a depus plângere la Poliție, preferând să uite reprobabilul incident.

Continue Reading
To Top