Știri interne

Zeci de răniți si cel puțin 1 mort dupa un atac armat

Zeci de răniți si cel puțin 1 mort dupa un atac armat

Mai multe persoane au fost grav rănite la Super Bowl, în Statele Unite ale Americii. Oamenii au fost transportați de urgență la spitale. S-au tras focuri de armă la parada victoriei. Iată imagini de la atacul armat din SUA!

Atac armat în Statele Unite ale Americii! Mai mulți oameni au suferit răni ca urmare a împușcăturilor survenite la parada victoriei de la Super Bowl. Persoanele au fost transportate de urgență la spitale.

Mai multe persoane, grav rănite la parada victoriei de la Super Bowl, în SUA

Potrivit BBC, campionii de la Kansas City Chiefs, proaspăt câștigători ai trofeului în weekend-ul care tocmai a trecut, au sărbătorit victoria pe stradă. Acest eveniment s-a dovedit a fi unul devastator, deoarece mai multe focuri de armă au fost trase din senin.

Împușcăturile au avut loc la vest de Union Station, în proximitatea zonei în care mii de oameni s-au adunat pentru a participa la parada victoriei de la Super Bowl. Poliția a solicitat evacuarea de urgență a zonei locuitorilor.

Conform ABC News, împușcăturile au provocat rănirea a cel puțin 10 persoane, iar doi bărbați înarmați au fost reținuți de către poliție. De altfel, cel puțin 50 de echipaje ale serviciilor de salvare au intervenit imediat la locul incidentului.

Conform informațiilor apărute până la acest moment, s-au identificat mai multe locuri de unde s-au tras focuri de armă asupra mulțimii.

Continue Reading
To Top