Știri interne

Adevarul despre sotia cu 20 de ani mai tanara a lui Mircea Radu. Cine este cu adevarat si ce meserie are Raluca

Adevarul despre sotia cu 20 de ani mai tanara a lui Mircea Radu. Cine este cu adevarat si ce meserie are Raluca

Mircea Radu este unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania. In urma cu sase ani, prezentatorul TV si-a gasit fericirea in bratele unei tinere din Botosani, dupa mai multe relatii esuate. Au impreuna doi copii si sunt o familie fericita.

Mircea Radu este casatorit cu Raluca Olaru, iar impreuna au doi copii. Cei doi si-au unit destinele in anul 2013, iar cununia civila a avut loc in comuna Stefanesti din Botosani. Atunci, evenimentul a avut loc in sufrageria socrilor mici, departe de ochii curiosilor. Din mariajul lor au venit pe lume doi copii: un baiat si o fetita.

Soția lui Mircea Radu se afișează foarte rar în public, la evenimente alături de partenerul ei de viață. Raluca este medic oncolog. Raluca este o femeie foarte atragătoare, dar cu toate acestea Mircea Radu afirma, într-o emisiune de televiziune, că între ei nu a fost dragoste la prima vedere.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului… Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu”, declara prezentatorul de televiziune.

„Ea mi-a spus că părinţii ei ar vrea să mă cunoască şi eu i-am spus că mă cunosc de la televizor. Ea a spus că nu aşa şi am zis bine. Ai ei sunt profesori, ne-am înţeles din prima”, adăuga Mircea Radu.

Continue Reading
To Top