Știri interne

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ele sunt cele mai norocoase zodii în anul 2024

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ele sunt cele mai norocoase zodii în anul 2024

Horoscop Camelia Pătrășcanu. În anul 2024, norocul ne pândește pe toți, căci Jupiter se instalează din vară în Gemeni. Putem simți toți că avem noroc, dar în diverse domenii de viață. Putem profita de pe urma tranzitului lui Jupiter. E o întinerire mentală, e o bună relaționare cu cei din jur. Cu cât suntem mai deschiși, cu atât avem mai multe oportunități.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: cele mai norocoase zodii în 2024. În ce constă succesul pentru fiecare semn

Tinerețea mentală aduce și acest noroc. Trebuie să lăsăm să intre în mintea noastră posibilitatea de a schimba cărarea. Jupiter ne spune că mai avem și alte versiuni în viață, unele foarte practice.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Lunile de vară sunt cele mai ofertante. Luna iunie vine cu noroc, dar și când intră Marte în Gemeni, din 20 iulie. Norocul e dat de capacitatea de a deschide un orizont mai larg, de a avea planurile B și C. Nu trebuie să ne speriem că o cale se blochează, pentru că avem resurse pentru alte planuri. E adevărat că Jupiter face cuadratură cu Saturn și multe crezuri pică, dar nu ne mai pierdem cu dezamăgirea și regretul, ci mergem înainte pe drumul nostru.

Pentru Berbeci, este o deschidere care poate fi legată de drumuri, de călătorii, de mutări. Își pot desfășura activitatea în străinătate sau alt oraș. Pentru alții e o mutare cu studiile. Mulți dau niște examene acolo unde au abandonat niște studii și pot avea noroc.

Taurii au norocul dat de bani, de felul în care îi câștigă și de felul în care își valorifică frumoasele lor capacități practice. Fac bani din mai multe activități colaterale, nu doar din cea principală. Norocul e dat de a-și vedea interesul și de a evita pierderea timpului cu anumiți prieteni.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Gemenii au parte de o reconectare cu sinele și încrederea în propriile forțe, după un an în care au fost cam fleșcăiți. Jupiter le dă chef, drag, tonus, reafirmare. Se eliberează de constrângeri, unele mentale, convingeri care îi limitează.

Pentru Raci, norocul vine prin închiderea unor canale prin care pierd energie. Pot fi crezuri, himere, vise, lucruri pe care le credeau despre alții. Închid niște supurări emoționale și au șansa să se pună la adăpost, să fie mai sănătoși.

Pentru Lei, apare dorința de a ieși în evidență, de a face valuri. Încalcă regulile și surprind asistența. Fac lucruri inovative despre care oamenii vorbească, lucruri emancipatoare. Au chef să fie marii revoluționari, aducând trenduri noi.

Fecioarele au deschiderea dată de autoritate, de funcții. Faptul că pot accede la un post mai înalt ar putea fi norocul lor. E vorba de un proiect cu rezultate bune. Au șansa să promoveze din vară sau să devină persoane de bază în instituția lor și să fie creditate cu respect, cu ascultare. Știu să valorifice cunoștințele pe care le-au acumulat. Un an vor avea parte de acest aspect pe harta lor.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Pentru Balanțe, norocul e dat de călătorii, de contacte cu oameni care vin cu alte informații și idei. Mentorii pot fi de succes pentru ei, căci sunt bine ghidați, bine sfătuiți. Au nevoie de cursuri și pregătire cu aceste persoane.

Scorpionii au un Jupiter care aduce colaborări bune cu persoane bine pregătite prin care le vin și lor niște bani. Se bazează pe dibăciile colaboratorilor și ideilor oamenilor din preajma lor. Scorpionii știu să valorifice ideile altora și caută oamenii cu talent, cu potențial mental, cu descurcăreală.

Săgetătorii au un aspect care vizează norocul ce vine prin parteneriate. Pot fi contracte și rămân doar cele avantajoase. Au un simț al afacerilor extraordinar. Indiferent de crezurile lor, au spirit de convingere, știu unde și cum să accentueze adevărurile pe care vor să le aducă la lumină. Jupiter poate aduce și noroc sentimental.

Capricornii au muncă bună în proiecte noi, provocatoare. E o împrospătare a muncii lor, a dibăciilor lor. Pot transforma un hobby într-o activitate prosperă. Alții pot diversifica activitatea pe care o fac, o maleabilizează.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii au bucuria de a fi, de a trăi. Norocul e dat fix de această bucurie, pe care o au în tot ceea ce fac. Identifică acele activități care li se potrivesc lor. Dezvoltă niște proiecte în jurul unor hobby-uri.

Peștii au norocul dat de coerență, centrare, de cât de bine sunt conectați la ei înșiși. Liniștea din casă e norocul lor, tabieturile pe care și le formează le conferă stabilitate și de aici vine și bunăstarea. Unii Pești se pot muta într-o altă casă pentru un confort sporit.

Continue Reading
To Top