Știri interne

Tragedie la Chefi la Cuțite! A murit un celebru bucătar: Să ai drum lin și luminos

Tragedie la Chefi la Cuțite! A murit un celebru bucătar: Să ai drum lin și luminos

Doliu în echipa emisiunii “Chefi la Cuțite”. Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți a părăsit această lume. Talentatul bucătar a reușit să impresioneze jurații și telespectatorii cu priceperea sa culinară de excepție. Vestea trecerii sale a adus un profund sentiment de tristețe în cadrul competiției.

O atmosferă de doliu a cuprins platoul emisiunii „Chefi la Cuțite”. Un talentat concurent, ale cărui abilități culinare au impresionat jurații, a trecut în neființă.

Durerea este resimțită nu doar de apropiați, ci și de foștii colegi de platou, creând un vid profund în lumea culinară.

A murit Marian Cocoș
Acesta este vorba despre Marian Cocoș, participantul apreciat în sezonul al doilea al emisiunii difuzat în 2016. Acesta a părăsit această lume la vârsta de 59 de ani.

Talentatul bucătar a ajuns în atenția chefilor Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Este vorba de cei trei jurați din acel sezon. Preparatele sale au fost mereu la înălțimea așteptărilor.

Marian Cocoș a obținut trei cuțite și a fost inclus în echipa roșie

În timpul preselecțiilor, Marian Cocoș a obținut trei cuțite și a fost inclus în echipa roșie, demonstrându-și pasiunea și priceperea în arta culinară. Vestea trecerii sale a fost adusă la cunoștința publicului de către membrii familiei îndurerate.

Marian Cocoș a fost antrenor de box și pasionat de acest sport pe parcursul unei mari părți a vieții sale. El va fi comemorat într-un serviciu funerar care va avea loc vineri, 16 februarie, la ora 11:30, la cimitirul Sf. Nicolae. Familia concurentului a transmis un mesaj impresionant, apreciind că, deși Marian Cocoș s-a stins, povestea lui continuă să trăiască în amintirea noastră.

“Maestrul Marian Cocoș s-a stins, dar povestea merge mai departe! Slujba de înmormântare va avea loc mâine, 16 februarie, ora 11.30 la cimitirul Sf. Nicolae, aflat in spatele Cimitirului Străulești II. Mulțumim tuturor pentru a ne fi alături!”, a transmis familia lui Marian Cocoș în mediul online.

Știrea despre dispariția sa nu a adus doar tristețe în rândul apropiaților, ci și în inimile foștilor concurenți care au avut privilegiul de a-l cunoaște. Foștii săi colegi de platou au reacționat imediat, mai ales având în vedere că Marian Cocoș se bucura de o viață plină de activitate.

Alex Bălan, un alt participant anterior în competiția „Chefi la Cuțite„, a exprimat regretul profund în fața pierderii talentatului bucătar.

„Domnul Cocoș, un om cum puțini au fost. Un suflet mare cu o pozitivitate ieșită din comun. Dumnezeu să te odihnească în pace! Putere familiei și prietenilor”, a spus acesta.

Momentul în care o concurentă a fost mustrat de „Nea Cocoș”
Honoria Rațiu, o altă fostă concurentă, și-a amintit de un moment în care a fost „mustrată” de către celebrul bucătar. În fața acestei știri tragice, ea a împărtășit durerea.

„Cum naiba să pui roșii cherry întregi la plating ? Așa m-a certat Marian Cocos la Chefi la cuțite. Să ai drum lin și luminos spre stele, Nea’ Cocoș, condoleanțe familiei”, a scris ea.

Impactul personalității și experiențelor culinare ale lui Marian Cocoș au lăsat amprente adânci în memoria și inimile celor care au avut șansa să îl întâlnească.

Continue Reading
To Top