Știri interne

Florin Piersic Jr., adevărul despre relația ruptă cu tatăl său. De ce nu mai vorbește cu marele actor

Florin Piersic Jr., adevărul despre relația ruptă cu tatăl său. De ce nu mai vorbește cu marele actor

Într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă de Florin Piersic Jr. jurnalistei Denise Rifai, actorul a vorbit sincer despre relația sa cu tatăl său, Florin Piersic. Artistul a dezvăluit care sunt motivele pentru care nu își mai vorbesc.

Florin Piersic (88 de ani) este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, fiind cunoscut datorită contribuției remarcabile în teatru și filmul românesc. Deși actorul este extrem de iubit și apreciat de mii de români, se pare că relația cu propriul său fiu, Florin Piersic Jr. (55 de ani), care i-a moștenit talentul actoricesc și se bucură de un mare succes în lumea filmului, nu este tocmai bună.

Invitat cu ceva timp în urmă în cadrul emisiunii „40 de întrebări” cu Denise Rifai, fiul marelui artist a vorbit deschis despre motivele care au dus la răcirea relației cu tatăl său și de ce nu își mai vorbesc. Se pare că ruptura dintre cei doi a avut loc în anul 2004, atunci când reacția pe care a avut-o Florin Piersic la premierea unuia dintre proiectele sale l-a deranjat extrem de mult, susținând că acesta nu i-ar fi luat munca în serios.

„Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment în care, la Fix Alert, am făcut o conferință de presă. Și eu credeam foarte mult în momentul acela în filmul ăla și în toată echipa. Toți cei care lucraserăm la filmul acela eram ca o familie. El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu. (…)

Asta se întâmpla în 2004, totuși gestul nu pot să-l înțeleg pentru că există comparații. În 2004 nu aveam copii, acum am copii și îmi e foarte greu să înțeleg cum poți să îți lovești copilul. E greu de înțeles și aici intervine competiția de care vorbeam. E adevărat că filmul Fix Alert nu este un produs perfect. E perfectibil și așa va rămâne. Nu mă așteptam ca el să fie în zona lui de interes. M-a șocat gestul, numai că l-am iertat. L-am iertat și eu rămân cu lucrurile bune”, a dezvăluit Florin Piersic Jr., în emisiunea „40 de întrebări”.

Continue Reading
To Top