Știri interne

Nick Rădoi a spus adevărul despre soțul Monicăi Gabor. Ce avere are, de fapt, Mr. Pink: „Dacă îl vezi, nu dai doi bani pe el”

Nick Rădoi a spus adevărul despre soțul Monicăi Gabor. Ce avere are, de fapt, Mr. Pink: „Dacă îl vezi, nu dai doi bani pe el”

Odată cu apariția milionarului chinez în viața Monicăi Gabor, atenția publicului s-a îndreptat automat către el. Totuși, lipsa multor informații despre Mr. Pink, pe numele său real Ji Xiang Lhamo, crește și mai mult curiozitatea unora. Averea afaceristului a fost mereu un subiect dezbătut, căci nu doar o dată s-a speculat faptul că acesta nu ar avea atât de mulți bani precum s-a spus deseori.

Ani în urmă, când relația „Fostei Scorpii de la Izvorani” și a lui Mr. Pink era la început, s-a creat o serie de controverse cu privire la averea lui. Zvonurile au fost stopate de un alt milionar – Nick Rădoi, cel care a făcut o serie de dezvăluiri despre banii pe care îi are chinezul.

Cârcotașii considerau că iubitul Monicăi Gabor nu ar fi fost atât de bogat pe cât se spunea, iar viața luxoasă a acesteia din America ar fi fost departe de adevăr. Nick Rădoi amintea în anul 2016 faptul că Mr. Pink, un om care nu i-a fost străin românului, este, de fapt, extrem de bogat:

„Mr. Pink este un om ok, este foarte bogat. Îl cunosc foarte bine. Ne-am intersectat de multe ori. E un om simplu, umblă cu un tricou şi cu nişte pantaloni, dacă îl vezi nu dai doi bani pe el. Monica se îmbracă bine, frumos. Este foarte elegantă”, mărturisea la acea vreme Nick Rădoi în cadrul emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars.

Lista controverselor referitoare la cuplul Monica Gabor – Mr. Pink a fost departe de a se încheia. O altă dilemă a oamenilor a fost dacă, într-adevăr, ex doamna Columbeanu trăiește rău în brațele iubitului ei chinez.

Presa relata la scurt timp după căsătoria „fugitivă” a acestora informații conform cărora Monica Gabor ar fi ținută din scurt de partenerul ei de viață și ar avea mai multe interdicții:

„Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea. Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.

Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a declarat unul dintre apropiații tinerei, pentru Playtech.ro.

Continue Reading
To Top