Știri interne

Vestea dimineții despre Irina Loghin! Este informația momentului despre Regina muzicii populare românești

Vestea dimineții despre Irina Loghin! Este informația momentului despre Regina muzicii populare românești

Este informația momentului despre Irina Loghin. Pe lângă banii încasați din spectacole, artista de muzică populară încasează o sumă destul de consistentă și din partea statului, după ce a avut un mandat de europarlamentar.
Irina Loghin una dintre cele mai remarcabile artiste din muzica populară românească. Aceasta beneficiază de o pensie specială, ce îi intră în cont în fiecare lună. Artista se bucură de acest privilegiu financiar după ce a avut un mandat de europarlamentar.

La aproape 85 de ani, pe lângă veniturile provenite din spectacole, Irina Loghin beneficiază și de o pensie semnificativă. În fiecare lună, interpreta de muzică populară primește între 6 și 7.000 de lei. Acest beneficiu a venit urmare a activității sale în calitate de parlamentar pentru un mandat.

În 2004, conform declarației de avere, Irina Loghin deținea o casă achiziționată în 1979, cu o suprafață de 110 metri pătrați, evaluată la 400.000 de euro în termeni de impozitare. În plus, mai avea o a doua casă evaluată la 200.000 de euro, scrie ego.ro.

În 2009, după încheierea mandatului său, artista a declarat că deține o casă de locuit construită de sine stătător, precum și o altă casă pe care a achiziționat-o împreună cu partenerul său de viață. De asemenea, a menționat și trei autoturisme.

Conform informațiilor apărute în presă, în 2002, Irina Loghin a achiziționat o vilă în Băneasa la prețul de 350.000 de dolari. Pentru a-și permite achiziționarea, artista a pus la vânzare o altă casă și a accesat un credit de 100.000 de euro.

Cântăreața de muzică populară a depănat amintiri despre mama sa
Recent, Irina Loghin a deschis porțile trecutului. Cântăreața a împărtășit detalii emoționante despre părinții săi într-un interviu captivant acordat lui Dan Negru.

Ca artistă consacrată și persoană cu inimă mare, aceasta a dezvăluit că mama sa era o femeie modestă, dar mereu cochetă.

„O visez de multe ori. De fiecare dată, de lăsata secului, mama se gătea. Ea nu s-a lăsat cu capul gol niciodată, nici măcar în fața fraților mei.

Niciodată nu am văzut-o pe mama într-o cămașă de noapte sau pijama”, a mărturisit artista.

În cadrul emisiunii „Rețeaua de idoli”, cu căldură și respect, cântăreața a evidențiat faptul că nu doar abilitățile sale meșteșugărești, ci și calitățile umane remarcabile au fost moștenite de la mama sa.

„Tot timpul îi simt și pe mama și pe tata. Am moștenit de la mama, în primul rând, să fiu corect. Am moștenit să fac atmosferă cu cei care mă întâlnesc.

Era simpatică mama, extraordinar! Ne amuzam în fiecare seară. Totdeauna ea avea o glumă de spus, o șotie. În momentul în care povestea, o făcea cu satiră. Era haioasă”, a mărturisit Irina Loghin.

Continue Reading
To Top