Știri interne

Care sunt semnele că cineva ți-a accesat telefonul pentru a-ți citi mesajele de pe WhatsApp sau istoricul de navigare

Care sunt semnele că cineva ți-a accesat telefonul pentru a-ți citi mesajele de pe WhatsApp sau istoricul de navigare

Indiferent dacă aveți ceva de ascuns sau nu, experții au dezvăluit șapte semne care indică faptul că s-ar putea să nu fiți singura persoană care vă accesează telefonul mobil, să vă verifice mesajele de pe WhatsApp.

Pe primul loc este cel mai vechi truc din carte – verifică-ți istoricul de internet. Acum, dacă aveți de-a face cu un spion de telefon cu experiență, șansele sunt puține să vedeți dacă a făcut acest lucru.

Dar chiar și atunci, verificarea istoricului de navigare ar putea dezvălui că cineva a fost pe telefonul tău fără ca tu să știi și să-ți verifice mesajele de pe WhatsApp.

Dacă spionul de pe telefon a fost suficient de inteligent pentru a-și șterge istoricul de navigare, este posibil să fi trecut cu vederea caruselul de aplicații.

Acesta poate fi accesat pe iPhone-uri atunci când glisați în sus din partea de jos a ecranului și faceți o pauză în centru pentru o clipă. În cazul modelelor mai vechi, puteți, alternativ, să faceți dublu clic pe butonul Home.

Caruselul vă dezvăluie ordinea aplicațiilor pe care le-ați utilizat cel mai recent, ceea ce înseamnă că, dacă apare ceva neașteptat, este posibil să fie ceva în neregulă.

Există o utilizare neobișnuit de mare a datelor
Primiți temutul mesaj text care vă anunță că alocația de date aproape s-a epuizat pentru luna respectivă puțin mai devreme decât în mod normal.

Acest lucru ar putea indica faptul că cineva a stat pe telefonul tău mai mult decât de obicei. Este posibil să puteți detecta acest lucru doar dacă cineva v-a spionat serios telefonul – dar o utilizare neobișnuit de mare a datelor ar putea fi totuși un semn.

Mesajele au fost citite fără ca tu să știi
O altă modalitate clară de a detecta o activitate neobișnuită este dacă toate mesajele tale de pe WhatsApp apar ca fiind citite, când de fapt nu ai dat click pe ele.

S-ar putea să începeți să primiți mesaje de la prieteni care vă întreabă de ce nu ați răspuns, de exemplu. Din nefericire pentru toți spionii telefonici, nu puteți anula citirea unui mesaj. Acest lucru face ca prinderea lor să fie puțin mai ușoară.

Timpul petrecut pe ecran
La fel ca în cazul nivelurilor ridicate de utilizare a datelor, dacă timpul petrecut pe ecran a crescut brusc, acesta poate fi un alt indicator că cineva a intrat pe telefo fără știrea ta. Intrând în setări, puteți vedea toată activitatea din timpul de ecran.

Pe lângă monitorizarea timpului total pe care l-ați petrecut pe telefon, puteți verifica, de asemenea, ce aplicații ați accesat și în ce moment al zilei. De exemplu, dacă știți că nu ați fost pe telefon la ora 13:00, dar activitatea din timpul petrecut pe ecran arată că ați fost pe Instagram, acest lucru v-ar putea oferi toate dovezile de spionaj de care aveți nevoie.

Primiți mesaje text ciudate sau jignitoare
Poate că spionul tău telefonic a auzit de sfatul anterior și atunci șterge toate conversațiile pe care le-a avut. Dacă apoi începeți să primiți mesaje ciudate sau furioase de la persoane care par să fi fost în conversație cu dumneavoastră, acesta ar putea fi un alt semn de joc murdar.

Continue Reading
To Top