Niculina Stoican implicată într-un mare scandal. Se aruncă cu vorbe grele

Media/TV

Niculina Stoican implicată într-un mare scandal. Se aruncă cu vorbe grele

Niculina Stoican implicată într-un mare scandal. Se aruncă cu vorbe grele

Niculina Stoican a fost implicată, de curând, într-un nou scandal. După replicile acide dintre ea și Constantin Enceanu, artista susține că a fost calomniată de un alt coleg de breaslă, pe un subiect despre care interpreta spune că nu are vreo legătură.

Niculina Stoican s-a trezit, fără voia ei, spune artista, într-un scandal cu un fost coleg de breaslă, al cărui nume nu a dorit să îl dezvăluie. Interpreta de muzică populară susține că a fost calomniată de un alt cântăreț, solist și el la Ansamblul „Maria Tănase”, instituție pe care Niculina Stoican a condus-o până în urmă cu câțiva ani, atunci când și-a dat demisia.

Niculina Stoican, adevărul despre colegul de breaslă, despre care spune a calomniat-o

Într-o postare făcută pe Facebook în urmă cu o zi, Niculina Stoian a spus că a auzit zvonuri care ar fi pornit de la colegul de breaslă, care ar fi calomniat-o. Totul a pornit de la faptul că, în perioada în care era manager, nu ar fi organizat un eveniment în memoria lui Nicu Crețu, un personaj important pentru Ansamblul „Maria Tănase”. Artista spune că evenimentul a avut loc pe 18 ianuarie 2015, atunci când a fost invitat să cânte și colegul de breaslă care nu are cuvinte de laudă la adresa ei.

„Ceea ce este important este că el este solistul instituției, că a spus o minciună, că era trecut pe afiș, că a cântat la acel spectacol care s-a organizat în 2018, in memoria Nicu Crețu, fostul dirijor și manager al instituției. Nu îmi fac plăcere, nu îmi fac plăcere aceste conflicte pe care nu le generez eu, nu le-am generat niciodată, nu mai sunt managerul instituției, mi-am dat demisia și cred că instituția trebuie să-și vadă de drumul ei, să facă lucruri poate mai frumoase decât le-au făcut pe vremea când eu eram manager”, a declarat Niculina Stoican, la Știrile Antena Stars.

Artista își dorește să rămână departe de conflicte

Chiar dacă, în ultima perioadă, numele ei a tot fost vehiculat, mai ales că au existat neînțelegeri între ea și Constantin Enceanu, Niculina Stoian spune că vrea să stea departe de conflicte. Artista speră ca spiritele dintre ea și colegul care a calomniat-o să se liniștească și la mijloc să fie vorba doar de ceva minor.

„Pentru că sunt atâtea spectacole extraordinare făcute de instituții pe vremea când eram eu manager, acum nu mai sunt manager, dar instituția este capabilă să meargă mai departe. și să facă lucruri frumoase și să înceteze cu aceste discuții și conflicte care nu își au niciun rost și nu onorează sub nicio formă”, a mai spus interpreta de muzică populară.

Niculina Stoican și Constantin Enceanu au ajuns la un scandal care pare că s-a rezolvat doar în instanță. Artistul a dat în judecată instituția care a fost condusă de colega lui de breaslă, susținând că nu s-a numărat printre cei promovați în ultimii 20 de ani. Constantin Enceanu a câștigat în fața Niculinei Stoican.

Continue Reading
To Top