Media/TV

Ce au descoperit medicii la scurt timp după moartea Mioarei Roman. Adevărata cauza a decesului

Ce au descoperit medicii la scurt timp după moartea Mioarei Roman. Adevărata cauza a decesului

Mioara Roman s-a stins din viață cu doar câteva luni înainte să împlinească 84 de ani. Pe 19 aprilie ar fi fost ziua ei de naștere. Fosta soție a lui Petre Roman a murit azi-noapte, la azilul din Snagov, acolo unde era internată.

Mioara Roman a pierdut lupta cu viața, după ce a suferit un stop cardio-respirator în jurul orei 1, potrivit unor surse Observator. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o readuce la viață. În ultimii ani, mama Oanei Roman s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase.

Oana Roman, mesaj emoționant de adio

Oana Roman este dărâmată de durere. Își iubea foarte mult mama și a avut grijă de ea tot timpul. Din păcate, vestea devastatoare a venit în timp ce vedeta se află pe meleaguri străine. Ea a plecat în vacanță, alături de fiica ei, Isabela, în Egipt. Totuși, a ținut să transmită un mesaj emoționant pentru femeia care i-a dat viață și a crescut-o așa cum a știut mai bine.

„Drum lin în lumină, mama mea bună și frumoasă! Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc, mămica mea, pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Cine a fost primul soț al Mioarei Roman

Nu multă lume știe că înainte de Petre Roman, Mioara a mai fost căsătorită cu un bărbat.

Primul ei soț se numea Iosif Zilahy. Mioara a fost căsătorită cu el timp de 12 ani, iar din relația lor a rezultat prima sa fată, Catinca.

„M-a cucerit cu frumusețea ei. Aveam 27 de ani când ne-am cunoscut la sala de scrimă. A fost o poveste de dragoste foarte frumoasă”, a dezvăluit primul partener de viață al Mioarei Roman.

Din motive necunoscute, cei doi au ales să pună punct mariajului lor după 12 ani de căsătorie, dar au rămas în relații bune. Primul soț al Mioarei Roman i-a fost alături femeii chiar și atunci când a fost părăsită de Petre Roman, dar și ori de câte ori vedeta a avut probleme de sănătate.

Continue Reading
To Top