Lifestyle

Două zodii pot pierde mulți bani! Cristina Demetrescu, previziuni complete

Două zodii pot pierde mulți bani! Cristina Demetrescu, previziuni complete

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru ultima parte din luna februarie. Astrologul vine cu un avertisment pentru două zodii, cu privire la partea financiară, dar şi la sănătate. Află previziunile complete în rândurile de mai jos.

Astrologul Cristina Demetrescu spune că se anunță pierderi importante pentru două zodii, din acest motiv îi sfătuieşte să fie foarte atenţi.

Previziuni zodia Săgetător

Nativii zodiei Săgetător vor pierde mulţi bani din cauza problemelor de sănătate. Se tem ca nu cumva să existe probleme, astfel că vor să își facă asigurări ca să se simtă în siguranță. A venit însă momentul să ia și alte decizii radicale în viața lor.

„Săgetătorii cheltuie banii pe pe doctori. Nu neapărat pe doctori pentru că sunt bolnavi, dar se pot gândi la o asigurare, de exemplu. Săgetătorii sunt foarte presați de jur împrejur, e foarte multă aglomerație de jur împrejurul lor, chestii care îi derutează și există riscul să ia decizii pripite. Dacă te deranjează ceva, nu este momentul să iei niște decizii radicale, că trec. Astea sunt lucruri trecătoare, enervante, dar trecătoare”, spune Cristina Demetrescu.

Previziuni zodia Capricorn

Nici pentru nativii zodiei Capricorn veştile nu sunt mai bune. Şi ei vor avea ceva probleme financiare, însă în ceea ce îi priveşte este vorba de altfel de cheltuieli. Cei născuți sub acest semn zodiacal au de dat bani în diferite direcții, iar asta e valabil în special pentru cei care au copii.

„Capricornul trebuie să-și modifice puțin bugetul acela și pe care îl construiește fiecare începutul anului. Așa ar fi bine pentru copii, pentru cheltuieli, pentru școlile lor, pentru activitățile lor extrașcolare. Poate se dovedește că copilul are un talent și atunci trebuie să suplimentăm.

Capricornul poate să fie chemat și într-o instanță, de exemplu, să dea o semnătură. Acolo e vorba și de pensii alimentare. Cheltuie pentru copii, dar poate chiar și în dragoste. Atenție, dragostea nu costă bani. Dacă pe Capricorn, în momentul de față, dragoste îl costă bani, înseamnă că e o problemă”.

Continue Reading
To Top