Media/TV

Este vestea serii. Din păcate este vorba de Tora Vasilescu

Este vestea serii. Din păcate este vorba de Tora Vasilescu

Tora Vasilescu și-a îngrijorat fanii cu problemele sale de sănătate. Actrița a mărturisit că nu se simte bine și că trebuie să treacă printr-o operație chiar în apropierea zilei sale de naștere.

Tora Vasilescu are 72 de ani și e una dintre cele mai îndrăgite actrițe. După o viață petrecută pe scenă, în care s-a bucurat de aplauze și aprecierea publicului, actrița ajunge acum pe masa de operație.

Actrița spune că de ceva vreme problemele de sănătate nu-i dau pace. A mers la spital fiindcă avea probleme cu tensiunea foarte mare, iar medicii i-au spus că trebuie să fie supusă unei intervenții chirurgicale de urgență.

„Am fost la festival, apoi am imprimat ceva foarte dificil la televiziune și, a doua zi, am avut o tensiune atât de mare încât am ajuns la spital.

Nu mă simt bine nici acum, când vorbesc. În mai puțin de o lună mă operez de carotidă. Este o operație destul de… Nu! Hai să nu mai vorbesc că deja mi se ridică tensiunea. Să dea Dumnezeu să fie bine. (…) Contează și ziua, și starea chirurgului și starea mea. Imaginează-ți un râu de munte pe care au căzut doi bolovani. Adică pe carotidă. Trece doar un firicel de sânge acum și îmi sare tensiunea din nimic. E adevărat că am avut o profesie cu adrenalină multă.

O fi și de la suprarenale, nu știu… Sunt programată pe 21 martie, la Spitalul Municipal din București. Nu știu dacă atunci se va face intervenția sau pe 22 martie, chiar de ziua mea”, a declarat Tora Vasilescu pentru Fanatik.ro.

Pe lângă problemele de sănătate, Tora Vasilescu se luptă cu lipsa banilor. Are o pensie extraordinar de mică, mai exact 2.350 de lei.

„E adevărat că am o pensie rușinoasă. Așa ne-au răsplătit pentru faptul că am fost soldățeii în serviciul comandant? Am 2.350 de lei pensie de la teatru. (…) Noroc că mi s-a pus un microfon în gură și am avut ocazia. Dar ce facem? Ce fac bătrânele de pe strada mea? Oamenii pentru care am jucat și am adus bucurie. Mă rog, suntem ultimi mohicani (…) Am grădină, e adevărat, am solar, muncesc și îmi pun la congelator legumele toată vara”, a spus îndrăgita actriță, pentru antena3.ro.

Continue Reading
To Top