Știri interne

Daniela Crudu a născut! Fosta asistentă TV a devenit mămică pentru a doua oară. Prima imagine cu băiețelul

Daniela Crudu a născut! Fosta asistentă TV a devenit mămică pentru a doua oară. Prima imagine cu băiețelul

Daniela Crudu a deveni mămică pentru a doua oară în ziua de Paște. Primele imagini cu băiețelul care a venit pe lume cu o zi în urmă au fost făcute publice chiar de fosta asistentă de televiziune, pe contul său de socializare. Cu puțin timp în urmă, aceasta a postat prima imaginecu nou-născutul.

Daniela Crudu e în culmea fericirii! Bruneta a adus pe lume cel de-al doilea copil al său, un băiețel. Anunțul a fost făcut chiar de proaspăta mămică prin intermediul rețelelelor de socializare.

Daniela Crudu a devenit mamă de băiețel

Fericire mare în familia Danielei Crudu! Bruneta și bărbatul alături de care aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste sunt mai fericiți ca niciodată. Fosta asistentă TV a adus pe lume cel de-al doilea copil al său, un băiețel.

“Duminică, 05.05.2024 s-a născut în ziua de Înviere brunețelul meu.”, a fost mesajul scriu în descrierea primei fotografii cu bebelușul abia venit pe lume.

Așadar, Daniela Crudu trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. Frumoasa brunetă a devenit mamă pentru a doua oară, de această dată, mamă de băiețel. Amintim că în urmă cu un an, pe 1 mai 2023, Daniela Crudu a devenit mamă pentru prima oară, după ce a adus-o pe lume pe fiica ei, Daiana Maria.

Ce nume va purta băiețelul Danielei Crudu

Cu ceva vreme în urmă, Daniela Crudu a dezvăluit prin intermediul unui InstaStory ce nume va purta băiețelul ei.

„Haideți să vă arăt și vouă ce mi-am comandat, pentru că mai aveam nevoie de câteva produse pentru viitorul meu bebeluș, pentru Dominic, așa îl cheamă!’, a spus vedeta la postările pe care le-a făcut pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Așadar, părinții au ales ca micuțul lor să se numească Dominic, un nume cu o încărcătură uriașă. Despre persoanele care îl poartă se spune că sunt, de asemenea, posesoare ale unor trăsături de caracter demne de respect.

Din punct de vedere etimologic, numele Dominic este de origine romano-catolică. Astfel, acest nume provine de la numele „Dominicus” și semnifică faptul că cei care poartă numele sunt „ai Domnului”, fiind considerați că aparțin Lui Dumnezeu. Numele Dominic exprimă foarte multă sensibilitate și romantism, iar persoanele care posedă acest nume dau dovadă de multă iubire față de cei dragi, răbdare și mult calm.

Continue Reading
To Top