Lifestyle

Zodiile care își vindecă rănile și lasă trecutul în urmă. Acești nativi vor învăța să se bucure din nou de viață

Zodiile care își vindecă rănile și lasă trecutul în urmă. Acești nativi vor învăța să se bucure din nou de viață

Deși nu este chiar atât de rău să tânjești după “vremurile bune de altădată”, concentrându-te prea mult pe ceva ce a fost odată și nu mai poate fi niciodată, proiectezi asupra lui calități care, de fapt, nu au existat. Zodiile care își vindecă rănile și lasă trecutul în urmă. Acești nativi vor învăța să se bucure din nou de viață.

Pentru a manifesta iubirea cu succes, trebuie să îți cicatrizezi rănile, iar din vindecare vine adevărata creștere. Cine sunt nativii care își vor recunoaște rănile din trecut.

Zodiile care vor învăța să se bucure din nou de viață
Taur

Acești nativi vor învăța o lecție importantă și anume că nu trebuie să se întoarcă continuu și să se gândească la acea persoană din viața lor cu care știu că nu vor mai avea nicio legătură. Vor ajunge la concluzia că iubirea pe care ei au pus-o pe un piedestal, nu merita să fie acolo, deoarece realitatea acestei persoane este că nu este atât de minunată pe cât ei și-ar fi dorit să fie.

Nativii Taur vor putea să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă în această perioadă. Cei care au probleme cu partenerul actual, nu trebuie să privească înapoi la vechea iubire ca și cum ar fi fost Mesia; este doar o altă persoană. Odată ce vor realiza că atașamentul tău lor față de ei face parte din trăirea unui vis din copilărie, se pot elibera și pot trăi în prezent.

Persoanele născute sub acest semn zodiacal, când simt că lumea este “prea mult” pentru ei, au tendința de a cădea în amintiri vechi, ca și cum aceste amintiri ar deține cheia fericirii pe care nu o experimentează în prezent. A existat cineva în trecutul lor… cu mult, mult timp în urmă, și le-a lăsat o impresie foarte bună. Realitatea este însă că, de fapt, această persoană a fost doar o imagine, o figură fantastică bazată pe cineva de care s-au îndrăgostit când erau foarte tinere. Nu au renunțat niciodată la această “imagine” și au tendința de a se întoarce la ea atunci când simt durere, așa cum se întâmplă acum, în relația în care se află în prezent.

Continue Reading
To Top