Știri interne

Ce avere are Dorian Popa la 34 de ani: „Eu dacă în viața asta trec de

Ce avere are Dorian Popa la 34 de ani: „Eu dacă în viața asta trec de

Dorian Popa e mulțumit și mândru de averea pe care a strâns-o la doar 34 de ani, dar încă nu e pe deplin fericit. „Îmi lipsește liniștea mondială, națională, cum vreți să-i spuneți voi. Vreau ca oamenii să fie normali din nou, să fie fericiți, să nu mai avem griji de astea cu bombe, cu măști, cu toate nebuniile din ultimii trei ani care efectiv ne-au dat peste cap”, a spus artistul, într-un interviu pentru Ciao.

Cariera sa în lumea online i-a adus cu siguranță un mare succes financiar. Este demn de menționat că, datorită renumelui său, Dorian Popa a obținut o remunerație de aproximativ 5 mii de euro pentru o scurtă apariție în filmul „Tabăra”, produs de prietenul său Selly.

Dorian Popa câștigă bani frumoși din proiectele online, televiziune și conținutul pe care-l postează pe rețelele sociale, inclusiv YouTube. În 2023, potrivit Social Blade, câștigurile sale lunare pe YouTube variază între 775 și 12 mii de dolari americani, scrie Playtech.ro.

El a precizat că toate casele pe care le-a ridicat vor fi echipate complet, „cum puțini își mai permit să vândă în ziua de astăzi”.

Întrebat ce venituri îi vor aduce aceste case, Popa a răspuns: „Matematica e simplă și cred că toată lumea o știe,cei care mai aruncă un ochi pe internet, sunt șase case a câte 200.000 de euro căsuța, înseamnă 1.200.000 de euro încasări după ce se vor fi vândut toate. Prețul nu se va modifica, eu am promis în fața lui Dumnezeu că aceste prime șase case vor costa 200.000 euro, într-adevăr se previzionează că prețurile vor exploda din primăvară, dar eu am o promisiune în față lui Dumnezeu și o voi respecta, ce se va întâmpla cu următoarele vom vedea, piața va dicta”.

„Eu dacă în viață asta trec de 15-20 de milioane de euro, îi mulțumesc lui Dumnezeu cu vârf și îndesat. (…) Oricum în prezent se întâmplă mai mult decât îmi doresc, și pentru asta îi sunt recunoscător Lui Dumnezeu”, a mai susținut Dorian Popa, pentru Ciao.

Dorian Popa: Greșelile tinereții m-au făcut să fiu ceea ce sunt astăzi
Întrebat dacă are vreun regret legat de copilăria sa, artistul a răspuns: „Am spus-o și încă o mai spun cu aceeași sinceritate și mândrie, consider că greșelile tinereții m-au făcut să fiu ceea ce sunt astăzi,și nu aș putea să regret vreodată, într-adevăr îmi pare rău că am greșit dar nu regret”.

El a vorbit și despre cel mai mare neajuns din perioada copilăriei: „faptul că nu înțelegeam de ce, deși mama mea era extrem de imparțială și neutră în momentul divorțului, tatăl meu era extrem de înverșunat și obiectiv, vroia să rupă legătură dintre noi și ea”.

Continue Reading
To Top