Prințul Harry s-a anagajat în America. Acesta va avea un post de conducere în startup-ul ce oferă consiliere pe probleme de sănătate mintală
Sursa foto: Getty Images

Știri externe

Prințul Harry s-a anagajat în America. Acesta va avea un post de conducere în startup-ul ce oferă consiliere pe probleme de sănătate mintală

Prințil Harry va avea primul loc de muncă la 36 de ani. El va ocupa un post de conducere în Silicon Valley.

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle au decis să iasă din familia Regală Britanică în urmă cu doi ani. Ei doi au început să își construiască noua viața în California. Odată cu plecarea de la Palat și fondurile acestora s-au diminuat. După ce au semnat câteva contracte cu două agenții de streaming din SUA, prințul Harry s-a angajat oficial.

Harry va avea un post de conducere la start-up BetterUp din Silicon Valley. Prințul s-a implicat de multe ori în activități ce constau în susținerea problemelor de sănătate mintală. Probabil, faptul că mama s-a s-a luptat cu depresia și recent și soția lui au înclinat mult balanța pentru a lua această decizie.

Prințul Harry s-a angajat. Depresia mamei și a lui Meghan au fost un factor de decizie

La doar câteva săptămâni de la publicarea interviul cu Oprah, prințul a făcut un nou anunț care a șocat pe toată lumea. Pentru prima de la Megxit prințul s-a angajat și pare foarte încântat de noul loc de muncă. El a făcut anunțul într-un interviu pentru The Wall Street Journal și a confirmat că a acceptat un poste de conducere  cadrul startup-ului BetterUp. Compania activează în domeniul asigurării de servicii de sănătate mintală.

Prințul a fost preocupat mereu de aceste domeniu, atât prin îndatoririle regale care l-au făcut să de-a piept și să susțină organizațiile de profil, dar și experiențele celor apropiați. În timp ce servea Coroana acesta a cunoscut mai multe organizații de acest fel. El a recunoscut că a folosit, în scop personal, pentru câteva luni aplicația companiei BetterUp. Un alt motiv pentru care s-a îndreptat spre acest domeniu îl reprezintă stările prin care mama lui, dar și soția au trecut.

Prințul Harry se va supune doar CEO-ului companiei, Alexi Robichaux

Într-un interviu Meghan a recunoscut că a vrut să se sinucidă, iar Printeșa Diana s-a luptat cu depresia și bulimiea ani la rând. Toate acestea îl fac pe Harry să constientizeze problema și să ofere ajutor celor care trec prin stări asemănătoare.

Prințul Harry se va supune doar CEO-ului companiei. Ce părere are acesta vizavi de Harry

Funcția pe care Harry a obținut-o la BetterUp este de Chief Impact Officer (CIO) și are privilegiul să nu se supună ninănui, doar CEO-ului companiei. Companialui Alexi Robichaux este evaluată la 1,7 miliarde de dolari. Cu toate că nu s-a dezvăluit salariul pe care îl va primi în noul post au apărut mai multe zvonuri. Se vehiculează că este vorba de un pachet salarial anula compus din șapte cifre. Superiorul său, Alexi Robichaux a dezvăluit că a ajuns la Harry printr-un prieten apropiat și de când s-au cunoscut a simțit o chimie naturală.

„Am fost atât de impresionați și chiar cred că a fost o chimie naturală. O sinergie în ceea ce privește perspectivele și contribuțiile pe care le poate avea el, în mod creativ, la BetterUp pentru a ne asigura că ne vom îndeplini misiunea”, a spus Alexi Robichaux.

Alex a mărturisit că se așteaptă ca Harry să susțină public anumite subiecte legate de sănătatea mintală. Mai mult, crede că va contribui cu inițiavie proprii și la luarea unot decizii strategice. Primul joc al lui Harry se va desfășura de acasă din cauza situației actuale. Cu toate acestea, când situația o va permite în San Francisco îl așteaptă un birou.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. adriana

    2 aprilie 2021 at 11:43

    foarte bine a facut,face ceva util societatii,il admir foarte mult,in comparatie cu fratele lui el este in primul rand om ,chioar daca este print

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top