Rețeta de apă de ovăz care arde grăsimea de pe burtă într-un timp foarte scurt și previne numeroase boli. Cum să o prepari
Ovăzul este un aliment extraordinar care oferă o serie de beneficii organismului nostru. Deloc surprinzător, ne stimulează metabolismul, protejează intestinele și întărește inima. Din acest motiv, consumul a cel puțin 60 de grame de ovăz pe zi este de o importanță fundamentală atât din motivele enumerate mai sus, cât și pentru a ține sub control colesterolul și trigliceridele. Astăzi vă voi explica cum se prepară apa din fulgi de ovăz cu numeroase proprietăți benefice care ajută la eliminarea grăsimii abdominale.
Apa de ovăz
Deoarece conține beta glucani și fibre solubile, ovăzul este un aliat important al inimii noastre, deoarece previne bolile de inimă. În plus, fiind o sursă de polifenoli, arde grăsimea abdominală în mod natural și, în plus, dă o senzație profundă de sațietate asigurându-te astfel că nu există crize de foame în timpul zilei care să te facă să mănânci chiar și atunci când nu este nevoie.
Pentru a profita la maximum de toate beneficiile ovăzului, puteți începe să beți apă de ovăz în mod regulat. Apa de ovăz, este de fapt o sursă naturală de vitamine, minerale, proteine și oligoelemente care ajută la detoxifierea organismului nostru, eliminând toxinele.
Rețeta de apă din fulgi de ovăz care stimulează metabolismul, ne ajută să eliminăm grăsimea abdominală și previne numeroase boli:
INGREDIENTE
Ovăz: 1 cană (De unde îl pot cumpăra? De la plafar sau supermarket)
Apa: 1 litru
Scorțișoară pudră: 1 lingură
Miere sau sirop de stevie: 1 linguriță
PREGĂTIREA
Se lasă la macerat fulgii de ovăz cel puțin 3 ore, pentru a se înmuia.
Apoi, transferați amestecul într-un blender cu restul ingredientelor.
Porniți blenderul și opriți-l imediat ce ați obținut un amestec omogen.
În acest moment, strecoară amestecul și pune-l într-un borcan de sticlă.
Dozele indicate în rețetă se referă la cantitatea zilnică recomandată de apă de ovăz. Pentru un consum optim, împărțiți-l în 3 porții care să fie consumate pe parcursul zilei.