Doamne, nu se mai oprește durea! Tatăl Denisei Manelista.... off, ți se rupe inima

Media/TV

Doamne, nu se mai oprește durea! Tatăl Denisei Manelista…. off, ți se rupe inima

Doamne, nu se mai oprește durea! Tatăl Denisei Manelista…. off, ți se rupe inima

Luna aceasta se împlinesc șase ani de la moartea Denisei Manelista, dar timpul nu a putut alunga durerea din sufletele părinților vedetei plecată prea devreme dintre noi.

Pe 23 iulie, se împlinesc șase ani de la moartea Denisei. Pe Tik Tok, a apărut o anume Mariana care seamănă izbitor cu regretata artistă, însă tatăl acesteia refuză să o cunoască personal pe sosia fiicei sale.

„E altcineva, nu fiica mea, chiar dacă seamănă foarte bine cu Denisa”, a declarat tatăl Denisei, Emilian Răducu, pentru impact.ro.

Denisa Răducu a murit în ziua de 23 iulie 2017 , la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular, la doar 27 de ani.

Simona Pătruleasa a mai dezvăluit că soțul ei nu are conturi pe rețelele de socializare. „El nu are Instagram, nu are Facebook, nu e fascinat de toată zona asta, dar dacă eu îi propun să facem această fotografie nu are nimic împotrivă. Nu am făcut probe, dar știm că ne vin toate. Eu am probat rochița și îmi vine, dar și lui îi vine costumul sută la sută. Am găsit rochia în dulap și mi-a fost dor așa să o probez, când am probat-o și m-am văzut îmbrăcată, atunci mi-a venit ideea”, a mai declarat Simona Pătruleasa.

Continue Reading
To Top