Adi Nartea, actorul din Vlad și-a început cariera în media la 32 de ani

Media/TV

Adi Nartea, actorul din Vlad și-a început cariera în media la 32 de ani

Adrian Nartea sau Vlad după cum îl știe publicul larg și-a început cariera la 31 de ani. Prima dată a jucat în spoturi publicitare și participa la castiguri pentru seriale, filme și roluri episodice în diverse producții.

În 2014 îi povestea lui Teo Trandafir că acesta este cel mai mare regret al său și anume că nu s-a apucat mai devreme de această meserie care-i și place foarte mult.

Rolurile primite la început și au fost mici, dar norocul a venit peste el când s-a dus la castingul pentru serialul Vlad, unde chiar el a mărturisit a rămas foarte surpins că a primit rolul principal, în serialul care urma să devină fenomen în România.

Și chiar dacă așteptarea a apărut o veșnicie, doar câțiva ani de muncă grea și asiduă au fost nevoie că poate să reușească, fară intervenții din partea unor cunoscuți cu staif vechi în televiziune.

Și-a dorit să fie profesor de educație fizică

S-a născut în Brașov într-o familie normală. Părinții lui și-ar fi dorit să-l vadă preot, dar pasiunea sa pentru sport l-a făcut să urmeze Facultatea de Educație Fizică.

De sport nu s-a lăsat nici acum Adrian Nartea este antrenor de squash și chiar instruiește activ orice persoană care vrea să învețe acest sport, chiar șu după ce a primit rolul din Vlad.

Apoi fost remarcat de Catinca Roman, ajungând astfel să lucreze ca model pentru designeri celebri, printre care și Cătălin Botezatu: “Când eram adolescent, îmi spuneam că vreau să lucrez într-o corporație și să am un program fix ca apoi să mă întorc acasa la familie. Lucrurile s-au întâmplat altfel în viață și n-am ajuns nici preot, cum ar fi vrut ai mei, și nici corporatist’, a declarat Adi Nartea pentru sursa citată.

A declarat nartea pentru ziarul național

Căsătorit de 11 ani

Adrian Nartea si Alina Ferinceac, formeaza un cuplu de 11 ani

Cariera i-a adus și o familie frumoasă. Într-o deplasare în Tunisia pentru o ședință foto a cunoscut-o Alina Ferinceac cu care este căsăsători de 11 ani și alături de care are o fetiță.

În unul din cele mai grele momente ale sale, soția sa i-a fost alături complet. Adi Nartea a suferit de o afecțiune gravă, fiind necesare multe intervențiii chirurgicale, dar a reușit să scape de probleme și acum este perfect sănătos.

Sezonul trei din Vlad va fi difuzat toamna viitoare, iar filmările vor începe undeva în primăvara anului 2021.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top