Simona Halep: „Efectiv m-am scos din priză”. 1 an din viața ei

Știri interne

Simona Halep: „Efectiv m-am scos din priză”. 1 an din viața ei

Simona Halep: „Efectiv m-am scos din priză”. 1 an din viața ei

Simona Halep i-a acordat lui Andi Moisescu un interviu în emisiunea sa online pe calul de Youtube, în care a vorbit despre cariera sa și noua viață generată de evenimentul mondial care a afectat întreaga lume.

„Perioada asta a fost dificilă pentru toată lumea, efectiv m-am scos din priză. De unde călătoream săptămână de săptămână, deodată a trebuit să stau în același loc. N-am stat cu părinții la Constanța, am stat la București.

De fel sunt mai panicată, am respectat regulile. Și asta vine din sport și de la mama, m-a ajutat foarte mult în carieră disciplina”.

a declarat SIMONA HALEP, pentru ANDI MOISESCU

11 luni pe an la turneu, 1 lună de pregătire. 1 an din viața lui Halep

Simona Halep vorbeste despre cum arata 1 an in viata ei
Simona Halep a vorbit deschis cu Andi Moisescu

Performanța cere sacrificii, turneele încep din ianuarie și se termină în noiembrie, iar luna decembrie pentru Simona Halep este pregătirea pentru cele 11 luni ce urmează.

„A fost o apăsare când venea luna decembrie și trebuia să plec. După ce am câștigat Wimbledon am spus că va fi cadoul meu să stau acasă de Crăciun și Revelion și am stat. După 10 ani în care nu am făcut asta.”

SIMONA HALEP

Halep este un fenomen mondial, în special după ce a câștigat competiții mari în fața unor jucătoare de renume. A scris și scrie în continuare istorie pentru România. A mărturisit cu sinceritate că uneori a ieșit din vestiar convinsă că va câștiga, dar a avut surpriza neplăcută să nu mai poată.

Simona Halep: „Multă lume nu înțelege că uneori ai o stare și nu poți să joci”

Indirect le-a răspuns și celor care o critică dur atunci când pierde un meci sau când renunță să-l mai joace.

Halep i-a explicat lui Moisescu că se întâmplă des să o doară capul, să nu mai aibă starea necesară și puterea să intre pe teren, dar și că înțelege faptul că lumea nu se gândește la ea și ca om.

Interviul complet mai jos.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top